fbpx

Genieten met een hoofdletter G

– 18 juni 2020 –

We gaan vandaag weer even genieten met een aantal FAN-TAS-TISCHE woningen! Ze zijn uniek, groot (beter gezegd: gigantisch), pareltjes op de markt en er hangt een prijskaartje aan. Een prijskaart om precies te zijn. Maar om welke woningen gaat het dan?! We snappen je nieuwsgierigheid, dus daar gaan we!

De eerste woning is een appartement met KLASSE. Grote klasse. Eigenlijk kan je ook niet anders verwachten van een (ex) topman van het modemerk Tommy Hilfiger. Die badkamer, die slaapkamer, die sauna! Allemaal fantastisch, maar wat dit appartement magnifiek maakt is toch echt het uitzicht. Het gaat hier om de Pontsteiger 167 in Amsterdam. Je moet er wel wat geld voor neerleggen, want er wordt een luttele 6,9 miljoen voor gevraagd. Locatie perfect, maar is het appartement niet helemaal naar je zin? Tip: de buurman biedt zijn woning voor 8,8 miljoen aan, misschien kan je er wat mee.

Meer foto’s zijn te vinden op https://www.funda.nl/koop/amsterdam/appartement-41967833-pontsteiger-167/

 

De tweede woning waar we het over hebben is de duurste woning van Nederland. Het landgoed De Wielewaal in Eindhoven. Het landgoed wat jaaaaaren bewoond is geweest door Frits Philips en nu al een tijdje te koop staat. Een vloeroppervlak van 2.582 vierkante meter en vier extra woningen verspreid over het landgoed voor personeel of gasten/familie. WHAT?! Ja, je hele familie kan blijven logeren zonder dat je elkaar hoeft te treffen. Wat het exact kost blijft geheim voor een ieder de het niet kan betalen, maar het is in ieder geval een bedrag met maar liefst 7 nullen! Oftewel, een minimaal bedrag van 10 miljoen euro. Helaas hebben wij het bedrag niet ergens nog in een oude sok zitten, maar even wegzwijmelen bij de foto’s en het filmpje is al heerlijk om te doen.

Meer foto’s zien en benieuwd naar het filmpje? Check: https://www.funda.nl/koop/eindhoven/huis-49987458-oirschotsedijk-3/

De derde woning was een klein raadsel. De prijs is hier wel bekend, maar wie is toch die mysterieuze eigenaar? Sinds kort is de woning bij een andere makelaar in de verkoop gekomen en of de eigenaar het er wel of niet mee eens is, inmiddels is zijn naam bekend geworden. Het gaat om de miljoenen woning aan de Heisteeg 26 B in Oisterwijk van Gerard Zondervan. Of we de naam heel interessant vinden? Wij niet zo zeer. De foto’s kijken is vele malen leuker! Voor een kleine 5 miljoen euro is deze unieke woning helemaal van jou. Hiervoor krijg je een vloeroppervlak van in totaal ca. 1.160 m² en op een perceel van meer dan 5.200 m². Niet verkeerd. Daarbij komt een heuse ‘Engelse Pub’, een binnenzwembad, een carport en (mijn persoonlijke favoriet) een sportschool. Zullen we de foto’s maar eens gaan bekijken?

Meer foto’s? Check: https://www.funda.nl/koop/oisterwijk/huis-87348218-heisteeg-26-b/