fbpx

Au Revoir toiletreservoir

– 2 september 2020 –

Fijne vakantie gehad? Wat gaat de zomer altijd snel voorbij. Voor de één top, voor de ander compleet flop (in mijn geval: flop, ik ben gek op warm weer). Allicht dat je dit jaar een ander soort vakantie heb moeten vieren dan dat je normaal gesproken doet of gedaan zou hebben. Code oranje, geen vluchten, wel of geen quarantine. Laten we hopen dat de vakantie volgend jaar weer ‘normaal’ gevierd mag worden. De vakantie brengt ons wel bij het volgende: ben jij toevallig met de caravan geweest? Ondanks dat je toch alles op een relatief klein oppervlakte hebt, blijft het soms zoeken waar je je spullen moet laten. Zo dacht de eigenaar van de onderstaande caravan er ook over en die bedacht een oplossing!

Een caravan van maar liefst 11,57 meter lang en hij staat te koop! Je moet er wel een schamele 118.900 euro voor neerleggen, maar dan heb je ook wat. Een luxe zithoek voor de regenachtige dagen, voldoende slaapruimte (met een normaal, heerlijk, zacht tweepersoonsbed, i.p.v. een twijfelaar en een gebroken rug aan het eind van de vakantie), een stapelbed, badkamer en een complete keuken.

Dit klinkt goed, toch? Maar het bijzondere en unieke van deze caravan komt nu pas! Laten we beginnen met het toilet. Het kan zomaar een reden zijn om nooit aan een caravan te beginnen, want iedereen weet: je MOET het reservoir legen. SMERIG! Dat hoeft niet in de duurste caravan van Nederland. Na ieder toiletbezoek wordt de behoefte namelijk verbrand. Nu is het nog maar 1 keer per jaar dat jij die knijper op je neus moet klemmen. En wat doe jij nog meer op het toilet? Laat me raden: Instagrammen, Tik Tokken (alleen kijken dan hè), dumpert checken, appen, oftewel, op je telefoon kijken? En dan kun je tegenwoordig simpelweg niet meer zonder internet. Alleen levert dat midden in de rimboe nogal eens problemen op. Tadaa, ook dit is opgelost. Met een eigen 4G-hotspot heb jij nu oooooooveral internet.

Echt? Nog steeds niet overtuigd? Dan laat je de caravan toch lekker op maat maken? Moet je wel plusminus een jaartje geduld hebben, dus snel bestellen dan maar.

Check onderstaande video mocht je nieuwsgierig zijn geworden.