fbpx
Beschikbaarheid
Verhuurd
Aanvaarding (m2)
In overleg
Soort Object
-
Bouwvorm
Bestaande bouw

Omschrijving

Altijd al gedroomd van een (winkel)ruimte aan de Middenbaan van Barendrecht? Grijp dan nu deze ultieme kans! De Middenbaan staat bekend als de meest geliefde straat van (oud) Barendrecht. De sfeervolle en dorpse uitstraling kenmerkt deze winkelstraat en niet geheel onbelangrijk; parkeren doe je hier gratis! Wel even je blauwe parkeerschijf meenemen, maar meer dan […]

Altijd al gedroomd van een (winkel)ruimte aan de Middenbaan van Barendrecht? Grijp dan nu deze ultieme kans!

De Middenbaan staat bekend als de meest geliefde straat van (oud) Barendrecht. De sfeervolle en dorpse uitstraling kenmerkt deze winkelstraat en niet geheel onbelangrijk; parkeren doe je hier gratis! Wel even je blauwe parkeerschijf meenemen, maar meer dan dat wordt er niet van je verlangd. Ja, en voldoende boodschappentassen, want je gaat hier echt niet weg met lege handen. Het aanbod is gevarieerd: van theater “Het Kruispunt” tot de trendy kledingzaken. Hoofdzakelijk zijn er zelfstandige ondernemers te vinden, wat het juist zo leuk en gezellig maakt. Er is tijd voor een kopje koffie of een lekkere lunch en ook de dagelijkse boodschappen haal je hier snel en gemakkelijk.

Dit winkelpand ligt aan het zuidelijke deel van de winkelstraat en ligt onder meer in de rij bij Shoeby, Wibra en Schoonenberg Hoorcomfort. Boven het pand is een appartementencomplex gelegen. Het pand beschikt thans over een indeling op basis van kantoorruimte met een open kantoorruimte gevolgd door een afgesloten (gespreks)ruimte, berging en pantry met toilet, bergkast en keuken. De pantry is afgesloten middels een vaste deur. De (gespreks)ruimte is middels een glazen pui afgesloten, maar daardoor behoudt je wel voldoende daglicht en zicht op de entree van het pand.

INDELING EN KORTE OMSCHRIJVING:

Winkelruimte:
Entree en winkel (ca. 8,02 x 5,42 m)
Totale verhuurbaar vloeroppervlakte (VVO) ca. 88 m2.
Totale bruto vloeroppervlakte (BVO) ca. 92 m2

VOORZIENINGEN EN BIJZONDERHEDEN:
Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
Warm water middels boiler;

Huurgegevens:
Huurprijs op jaarbasis: € 17.400,- exclusief BTW per jaar (€ 1.450,- per maand)

Aanpassing huurprijs:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In nader overleg.

Omzetbelasting:
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde ‘opteringsverklaring’ zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden inclusief BTW.?
Kenmerken

Hoofdfunctie
Hoofdfunctie: Winkelruimte
Oppervlakte: 88 m²
Verkoop vloeroppervlakte: 88 m²
Frontbreedte: 542 cm
Verdiepingen: 1
Welstandsklasse: B1
Detailhandel: Ja

Gebouw
Bouwjaar: 1994
Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.450,- p/m.
Datum invoer
16 juni 2020
Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Winkelruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten

Winkelruimte oppervlakte
88
Totaal oppervlakte
88

Indeling

Winkel verdiepingen
1

Omgeving

Liggingen
WIJKWINKELCENTRUM

Content info hier...