fbpx
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Aanvaarding (m2)
Direct
Soort Object
-
Bouwvorm
Bestaande bouw

Omschrijving

Een zichtlocatie ten top! Nu te huur en direct beschikbaar: Stockholm 16, Barendrecht. Een kantoorruimte waar u de hele dag wat te zien heeft, maar met name ook gezien wordt. Het kantoor ligt namelijk op een toplocatie langs de aanrijroute naar de IKEA. Het enige wat nog mist zijn een huurcontract, de kantoorinrichting en uw […]

Een zichtlocatie ten top! Nu te huur en direct beschikbaar: Stockholm 16, Barendrecht. Een kantoorruimte waar u de hele dag wat te zien heeft, maar met name ook gezien wordt. Het kantoor ligt namelijk op een toplocatie langs de aanrijroute naar de IKEA. Het enige wat nog mist zijn een huurcontract, de kantoorinrichting en uw reclamebord aan de gevel.

Stockholm 16 is te vinden aan de rand van het kantoor- en bedrijveneiland “de Compagnie” en op de eerste verdieping. Een prettige ruimte met een eigen pantry, 2 toiletruimtes en een berging. Aangezien de foto’s voor zich spreken, gaan wij graag nog even door op de fijne ligging.

DE LOCATIE
Een kantoor aan de rand van het kantoren- en bedrijveneiland “de Compagnie” betekent gezien worden. Met de doorgaande weg richting de welbekende IKEA voor uw neus, bent u niet meer te missen voor vele potentiele klanten. Daarnaast is het kantoor goed bereikbaar dankzij de uitvalswegen (o.a. A29) en het openbaar vervoer in de directe omgeving. Op “de Compagnie” wordt parkmanagement toegepast waardoor de goede uitstraling van zowel de gebouwen als het park optimaal blijft.

Opsomming bijzonderheden:
– pantry;
– berging;
– 2 toiletruimtes;
– kabelgoten;
– stadsverwarming;
– 2 parkeerplaatsen;
– huurcontract minimaal 2 jaar;
– 3 maanden borg.

Oplevering: direct beschikbaar
Huurprijs: € 1.090,- per maand, inclusief 2 parkeerplaatsen, exclusief BTW
Voorschot servicekosten:€ 16,– per m2 per jaar, exclusief BTW o.b.v. nacalculatie
Voorschot nutsvoorzienig: € 18,– per m2 per jaar, exclusief BTW o.b.v. nacalculatie

Inhoud servicekosten:
– Parkmanagement:
o Schoonhouden binnenterrein, binnen- en vluchtwegen en trottoirs;
o Onderhoud bestrating;
o Onderhoud plantsoenen, groenstroken, oeverbekleding;
o Onderhoud lichtmasten en straatverlichting;
o Onderhoud en reiniging straatmeubilair;
o Onderhoud brandkranen en riolering;
o Onderhoud kabels/leidingen warmte/water/elektra;
o Elektra- en waterverbruik gemeenschappelijke voorzieningen gehele bedrijveneiland;
o Sneeuwruimen en sneeuwvrij houden;
o Administratie- en beheerskosten;
– Gebouwonderhoud
o Onderhoud elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties;
o Schoonmaak puien en glasvliesonderdelen buitengevel;
o Schoonmaak gevelglas binnenzijde en separatieglas;
o Schoonmaak dak, goten en hemelwaterafvoeren;
o Glasverzekering;
o Vuilafvoer;
o Diversen/ verhelpen storingen;’
o Administratie- en beheerkosten.
Het voorschot energie- en waterverbruik wordt geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie. De servicekosten worden eveneens geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 (drie) maanden, inclusief de servicekosten en BTW.

Huurtermijn
Vanaf 2 jaar bespreekbaar.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Mandeligheid
Op het kantoor- en het bedrijveneiland wordt parkmanagement toegepast middels de mandeligheidsregeling. Huurder is verplicht voor zijn deel bij te dragen aan de kosten voor de leveringen en diensten van parkmanagement. Afrekening van de kosten vindt jaarlijks plaats op basis van nacalculatie tegen de daadwerkelijk gemaakte kosten.

Collectieve beveiliging
Huurder is verplicht voor zijn rekening deel te nemen aan de collectieve beveiliging bedrijfsterreinen ex artikel 14 van de Algemene Verkoopwaarden Bouwgrond en gemeente Barendrecht.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, per 1 juli, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

B.T.W. status
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Delta NVM Makelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.090,- p/m.
Datum invoer
3 mei 2022
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
Direct

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten

Kantoorruimte oppervlakte
105
Totaal oppervlakte
105

Indeling

Kantoor verdiepingen
1

Omgeving

Liggingen
BEDRIJVENTERREIN

Content info hier...