fbpx
Beschikbaarheid
Verhuurd
Aanvaarding (m2)
In overleg
Soort Object
-
Bouwvorm
Bestaande bouw

Omschrijving

Te huur: Bedrijfsunit 3 op toplocatie gelegen op bedrijventerrein “De Kleine Vink” in Nieuwerkerk aan den IJssel. De kans om (alsnog) uw plaats in te nemen op dit gloednieuwe bedrijventerrein. Een totale bruto oppervlakte van ca. 130 m2 evenredig verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. Afgewerkt met o.a. een pantry op de 1e […]

Te huur: Bedrijfsunit 3 op toplocatie gelegen op bedrijventerrein “De Kleine Vink” in Nieuwerkerk aan den IJssel. De kans om (alsnog) uw plaats in te nemen op dit gloednieuwe bedrijventerrein. Een totale bruto oppervlakte van ca. 130 m2 evenredig verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. Afgewerkt met o.a. een pantry op de 1e verdieping, een toilet en sausklare wanden. Parkeren is geen enkel probleem. Tot het gehuurde behoren 2 parkeerplaatsen. Daarbij komt de parkeerplaats direct voor de elektrisch bedienbare overheaddeur. 

De foto’s zijn de situatie van de bouw op 10 februari 2022.

DE LOCATIE
Het bedrijvenpark Kleine Vink is een nieuw bedrijventerrein te Nieuwerkerk aan den IJssel. Enerzijds begrensd door de Hoofdweg aan de zijde van de bebouwde kom en anderzijds begrensd door de A20 (Rotterdam-Gouda). De hoofdontsluiting van het bedrijvenpark is gelegen aan de Laan van Avant-Garde, recht tegenover het terrein van de Hornbach. 
Kleine Vink heeft door de nabij gelegen aansluiting op de snelweg A20 (Rotterdam-Gouda) en de ligging aan de Hoofdweg een zeer goede bereikbaarheid. Daarnaast zijn diverse routes per openbaar vervoer mogelijk om het terrein te bereiken. 
Het bedrijventerrein zal worden afgewerkt met verscheidene bomen en hagen voor een groene en duurzame uitstraling.     

Opsomming bijzonderheden:
– vloerbelasting van 2.000 kg/m²;
– vloerbelasting 1e verdieping van 500 kg/m²;
– vrije hoogte circa 3.750 mm;
– voor de overheaddeuren wordt in een realsysteem aangebracht;
– de overheaddeur is elektrisch bedienbaar (b. 3.800 x h. 3.400 mm.);
– 2 parkeerplaatsen tegenover unit + 1 parkeerplaats voor overheaddeur;
– standaard reclame bord boven toegangsdeur toegestaan. Afmetingen n.t.b. door VvE;
– pantry op eerste verdieping met koelkast, vaatwasser en boiler;
– sausklare wanden;
– stortbak begane grond;
– toilet;
– geen verwarming;
– huurcontract voor onbepaalde tijd met opzegtermijn van 1 jaar.
– 3 maanden borg;
– Aanvaarding: in overleg.

Verwachte oplevering: medio april 2022

Huurprijs: € 1.400,- per maand, exclusief BTW
Servicekosten:€ 50,– per maand, exclusief BTW ten behoeve van:
– Bijdrage algemene kosten mandeligheid;
– Glasverzekering;
– Onderhoud overheaddeur;
– Eventuele reiniging gevelbeplating.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

B.T.W. status: verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Delta NVM Makelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.400,- p/m.
Datum invoer
23 februari 2022
Status
Verhuurd
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten

Bedrijfsruimte oppervlakte
130
Totaal oppervlakte
130

Omgeving

Liggingen
BEDRIJVENTERREIN

Content info hier...