fbpx
Beschikbaarheid
Verkocht
Aanvaarding (m2)
In overleg
Soort Object
-
Bouwvorm
Nieuwbouw

Omschrijving

10 moderne en duurzame bedrijfsloodsen op een geweldige zichtlocatie aan de Hoofdweg in Nieuwerkerk aan den IJssel.  HET NIEUWBOUWPROJECT is gelegen op een mooie zichtlocatie aan het kruispunt van de Hoofdweg en de Laan van Avant-Garde. De bijzondere architectuur zal zijn recht doen aan de herkenning van de locatie. De ontwikkeling omvat acht bedrijfsloodsen van […]

10 moderne en duurzame bedrijfsloodsen op een geweldige zichtlocatie aan de Hoofdweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

HET NIEUWBOUWPROJECT is gelegen op een mooie zichtlocatie aan het kruispunt van de Hoofdweg en de Laan van Avant-Garde. De bijzondere architectuur zal zijn recht doen aan de herkenning van de locatie.
De ontwikkeling omvat acht bedrijfsloodsen van twee verdiepingen met een mogelijkheid voor het realiseren van een derde verdieping. In oppervlakte wordt een gevarieerd aanbod aangeboden van circa 120 tot 155 m², waarbij iedere unit zijn eigen parkeerplaatsen zal krijgen. De koopsommen van de units beginnen vanaf €154.655,– tot €214.510,– v.o.n. en exclusief BTW.

DE LOCATIE
Het bedrijvenpark Kleine Vink is een nieuw bedrijventerrein te Nieuwerkerk aan den IJssel. Enerzijds begrensd door de Hoofdweg aan de zijde van de bebouwde kom en anderzijds begrensd door de A20 (Rotterdam-Gouda). De hoofdontsluiting van het bedrijvenpark is gelegen aan de Laan van Avant-Garde, recht tegenover het terrein van de Hornbach. 
Kleine Vink heeft door de nabij gelegen aansluiting op de snelweg A20 (Rotterdam-Gouda) en de ligging aan de Hoofdweg een zeer goede bereikbaarheid. Daarnaast zijn diverse routes per openbaar vervoer mogelijk om het terrein te bereiken. 
Het bedrijventerrein zal afgewerkt worden met verscheidene bomen en hagen voor een groene en duurzame uitstraling.     

DE BEDRIJFSLOODSEN BESTAANDE UIT 2 VERDIEPINGEN
De begane grond en de eerste verdieping van het complex zijn opgebouwd uit de tien bedrijfsloodsen. Vijf eenheden zijn georiënteerd richting de Hoofdweg en vijf eenheden zijn georiënteerd richting het achterterrein. De entrees van de loodsen zijn gesitueerd aan de noord- en zuidzijde van de loods. 
De loodsen zijn vrij indeelbaar en kunnen naar eigen wens en behoefte ingedeeld worden. De bedrijfsloodsen zijn multifunctioneel en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Vanzelfsprekend wordt voldaan aan de eisen van het bouwbesluit. Zowel intern als extern wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De bedrijfsloodsen zijn modern, representatief, flexibel, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

TERREIN
Het afsluitbare terrein is in totaal 1.525 m2, waarvan circa 500 m2 bebouwd zal worden. Op dit terrein worden 32 eigen parkeerplaatsen gerealiseerd. 

Bijzonderheden:
Moderne nieuwbouw bedrijfsloodsen;
Meerdere verdiepingen;
Zichtlocatie;
Op korte afstand van het openbaar vervoer en uitvalswegen;
Lokale voorzieningen zoals een supermarkt en tankstation in de direct omgeving;
Eigen parkeerplaatsen op eigen terrein;
Prognose start bouw Maart 2021
Prognose oplevering Q4 2021.

Unit 1 – Verkocht
Unit 2 – Verkocht
Unit 3 – Verkocht
Unit 4 – Verkocht
Unit 5 – Verkocht
Unit 6 – Verkocht
Unit 7 – onder optie
Unit 8 – Verkocht
Unit 9 – Verkocht
Unit 10 – Verkocht

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 154.665,- v.o.n.
Datum invoer
29 juli 2020
Status
Verkocht
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten

Bedrijfsruimte oppervlakte
1.531
Totaal oppervlakte
1.531

Omgeving

Liggingen
BEDRIJVENTERREIN

Content info hier...