fbpx
Beschikbaarheid
Beschikbaar
Aanvaarding (m2)
In overleg
Soort Object
-
Bouwvorm
Bestaande bouw

Omschrijving

Wij bieden een unieke kans om een eigen solitair kantoorgebouw aan te kopen in het centrum van Ridderkerk! Het pand is nu casco en er is vergunning verleend tot het verbouwen van het casco gebouw naar een modern en duurzaam kantoorpand.   Recent is het voormalige saunacomplex aan de Geerlaan getransformeerd naar een fraai woongebouw […]

Wij bieden een unieke kans om een eigen solitair kantoorgebouw aan te kopen in het centrum van Ridderkerk! Het pand is nu casco en er is vergunning verleend tot het verbouwen van het casco gebouw naar een modern en duurzaam kantoorpand.
 
Recent is het voormalige saunacomplex aan de Geerlaan getransformeerd naar een fraai woongebouw met winkels op de begane grond. Direct achter dit gebouw ligt een tweede deel van het voormalige saunacomplex. Dit is nog in casco staat waarbij er een vergunning is afgegeven tot het verbouwen naar een 2-laags kantoorgebouw met terras.
 
Het huidige plan omvat een indeling met 2 kantoorruimten op de eerste laag en 1 kantoorruimte op de bovenste verdieping. Desgewenst kan koper de indeling naar eigen inzicht aanpassen.
 
Locatie:
Het gebouw ligt ‘achter de Geerlaan’, vanaf de secundaire weg aan de Geerlaan is het gebouw te bereiken. Het kantoorgebouw ligt in het centrum van Ridderkerk waardoor eigenlijk alle voorzieningen binnen handbereik liggen. Een wandeling naar winkelcentrum ‘De Ridderkhof kost slechts 2 minuten.
 
Afmetingen (na realisatie):
 
Begane Grond :
Kantoorunit 1: ca. 106 m2
Kantoorunit 2: ca. 121 m2
 
1e Verdieping :
Kantoorunit 3: ca. 199 m2
 
Totale oppervlakte na realisatie: 426 m2

Parkeren:
In de directe omgeving geldt betaald parkeren.
 
Bestemming:
Centrumvoorziening, voor meer informatie kan verwezen worden naar het vigerende bestemmingsplan.
 
Bouwjaar:
Ca. 1965
 
Energielabel:
Er is geen energielabel vastgesteld van het pand in de huidige staat.

Parkeerkelder:
Indien gewenst kan de ondergelegen parkeerkelder met een vraagprijs van € 140.000,- k.k. separaat worden aangekocht. In de parkeerkelder is er de mogelijkheid tot het realiseren van 14 parkeerplaatsen. Aanbieding is onder voorbehoud van kadastrale splitsing.
 
Bijzonderheden:
– De mogelijkheid om de parkeerkelder erbij te kopen;
– Een gedeelte van het perceel met kadasternummer 6813 behoort niet tot hetgeen wordt aangeboden, dit zal worden afgesplitst. Verkoper zal hier 10 parkeerplaatsen realiseren welke nadrukkelijk niet tot de aanbieding behoren;
– Er zal een recht van overpad worden gevestigd ten behoeve van de bereikbaarheid het bovenvermelde perceel in verband met de bereikbaarheid van de 10 parkeerplaatsen;
 
Kadastrale gegevens:
– gemeente : Ridderkerk;
– sectie : H;
– nummer : 6813 (gedeeltelijk);
– grootte : 575 m2 (voor afsplitsing).
 
– gemeente : Ridderkerk;
– sectie : H;
– nummer : 6704;
– grootte : 327 m2.
 
Vraagprijs:
€ 345.000,- kosten koper.
 
As is, where is:
De in deze verkoopbrochure gepresenteerde verkoop is gebaseerd op een ‘as is, where is’-principe waarbij het eigendom wordt aanvaard in de feitelijke, commerciële, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht, aldus met alle fouten en met inbegrip van alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De Verkoper zal na voltooiing van de transactie geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden en zal slechts in beperkte mate garanties en verklaringen vertrekken.
 
Oplevering:
Op korte termijn beschikbaar.
 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
 

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 345.000,- k.k.
Datum invoer
1 maart 2024
Status
Beschikbaar
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten

Bedrijfsruimte oppervlakte
426
Totaal oppervlakte
426

Omgeving

Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM

Content info hier...