fbpx
Beschikbaarheid
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding (m2)
In overleg
Soort Object
-
Bouwvorm
Bestaande bouw

Omschrijving

Als bedrijf wilt u niets liever dan gezien worden. Nu te koop: deze royale kantoorvilla van ca. 189 m2 in het hart van het centrum van Ridderkerk aan de Verlengde Kerkweg 1. In de directe omgeving van winkels -en dus het winkelend publiek-, aan een doorgaande weg en met het openbaar vervoer (bushalte) bijna letterlijk […]

Als bedrijf wilt u niets liever dan gezien worden. Nu te koop: deze royale kantoorvilla van ca. 189 m2 in het hart van het centrum van Ridderkerk aan de Verlengde Kerkweg 1. In de directe omgeving van winkels -en dus het winkelend publiek-, aan een doorgaande weg en met het openbaar vervoer (bushalte) bijna letterlijk voor de deur. Door de unieke architectuur valt het pand direct op en, mede daardoor, het bedrijf. In 2019 nog voor een groot deel gerenoveerd en geheel in de stijl van nu: zakelijk en modern, maar sfeervol.

De kantoorvilla bestaat uit vier verdiepingen met meerdere kantoorruimtes, een pantry en een toiletruimte. Voor een bezichtiging van het pand kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0180 – 200 000. Wij heten u graag welkom in, mogelijk, uw nieuwe kantoorvilla.

KORTE OMSCHRIJVING EN INDELING:

Begane grond:
U komt binnen via de glazendeur in de hal die toegang biedt tot de meterkast, toiletruimte, kantoorruimte, de trapopgang naar de eerste verdieping en de trap naar het souterrain. De kantoorruimte op de begane grond is in 2019 nog volledig gerenoveerd evenals de toiletruimte. De kantoorruimte heeft een grootte van circa 45 m2 en geniet, dankzij de grote raampartijen in de ronding, van aanzienlijk veel lichtinval.

1e Verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee kantoorruimtes/spreekkamers en een balkon. De eerste kantoorruimte/ spreekkamer is circa 31 m2 groot, heeft vloerbedekking en behangen wanden. Gerenoveerd in 2019. De tweede kantoorruimte/spreekkamer bevindt zich aan de achterzijde van het pand en is circa 10 m2. Via de overloop zijn daarnaast het balkon en de CV-ruimte te bereiken.

2e Verdieping:
Via de trapopgang op de eerste verdieping komen we op de tweede verdieping en tevens laatste verdieping met opnieuw een prettige kantoorruimte: De Koepel. Met een grootte van circa 36 m2, veel lichtinval, het opvallende uiterlijk en de keuken is dit eveneens een zeer prettige ruimte om te verblijven en leent het zich ook uitstekend voor een eventuele vrijdagmiddagborrel.

Souterrain:
Terug naar beneden komen we uiteindelijk in het souterrain. Wat voorheen een berging was, is in 2019 omgebouwd tot een moderne, afgesloten kantoorruimte/spreekkamer (ca. 32 m2), twee bergingen en een nette keuken met o.a. een vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron.

Alle verdiepingen zijn voorzien van radiatoren.

Bijzonderheden:
Vrijstaande kantoorvilla;
Centrale ligging;
Openbaar vervoer op zeer korte afstand;
4 Verdiepingen;
Gerenoveerd 2019;
Pantry;
Openbaar parkeren op korte afstand;
Oplevering in overleg.

Algemeen:
Bouwjaar: 1992
Verwarming en warm water: CV-combiketel (2020)
Eigendom: Volle eigendom
Beglazing: Dubbele beglazing
Kozijnen: Houten kozijnen

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 379.000,- k.k.
Datum invoer
5 mei 2021
Status
Verkocht onder voorbehoud
Type aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten

Kantoorruimte oppervlakte
189
Totaal oppervlakte
189

Indeling

Kantoor verdiepingen
4

Omgeving

Liggingen
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM

Content info hier...