fbpx

Dag 2020

– 6 januari 2021 –

Het jaar zit erop. Een bewogen jaar. Een jaar dat net even anders liep dan verwacht. Een jaar waarin we ineens gescheiden moesten gaan werken, we moesten kijken naar mogelijkheden om door te gaan met ons werk. Een jaar waarin wij als kantoor gelukkig gespaard zijn gebleven op het gebied van Covid-19, maar daarentegen in onze privé omgeving soms hard zijn geraakt.

Toch kijken wij ook terug op een succesvol jaar. Wij mochten doorgaan met ons werk. En hoe druk het soms ook was, hoeveel stress het af en toe ook opleverde: we beseften maar al te goed dat wij niet mochten klagen. Terugkijkend op 2020 zullen we dat dan ook zeker niet doen. Wat hebben wij dit jaar bereikt? Hoeveel keer is er een taxatierapport ingevuld? Hoeveel bezichtigingen zijn er geweest? Hoeveel verkopers hebben we blij gemaakt?

Dat wij 2020 als een succesvol jaar zien is niet voor niks. De 1625 bezichtigingen waren goed voor 153 verkochte (bestaande) woningen. Die verkochte woningen leverden ons een gemiddeld cijfer op van een 9,2 voor kantoor Barendrecht. Precies hetzelfde geldt voor kantoor Ridderkerk, waardoor het gemiddelde over-all een 9,2 blijft (bron: Funda.nl). Maar om woningen te verkopen hebben we ook nieuwe woningen nodig. Dit waren er 163! Wie kan er rekenen? 163 Nieuw – 153 verkocht = 94%. Natuurlijk gaan we voor de 100, maar we mogen hier toch behoorlijk trots op zijn (zijn we stiekem ook). We bedanken verkopers voor hun vertrouwen, de lieve beoordelingen en de verscheidene heerlijke bedankjes (en dus kilo’s). Daarnaast bedanken we ook meerdere ontwikkelaars waar wij succesvolle projecten voor hebben mogen draaien. Dit leverde nog eens 83 verkochte nieuwbouwwoningen en bedrijfsunits op.

Verkopen is niet het enige wat we doen, laten we dat vooral niet vergeten. Nog nooit hebben wij zoveel taxaties uitgewerkt als in 2020. Om precies te zijn, zijn er 317 rapporten opgemaakt! Goed nieuws: onze Barbera heeft haar papieren binnen en zal in 2021 Nikita en Maarten bijstaan met het uitvoeren van de taxaties. We helpen daarnaast ook graag met de aankoop van een woning. Dit jaar hebben we 22 woningen succesvol mogen aankopen. Op deze oververhitte markt, zijn wij hier eveneens trots op.

Om af te sluiten nog een paar andere hoogtepunten voor ons kantoor.

–> Nog net voor de maatregelen heeft onze collega, Hilde, in februari in het huwelijksbootje mogen stappen;

–> Roby, Nikita en Celine zijn ons team komen versterken;

–> Onze kantoren zijn gerenoveerd (whoop, whoop!);

–> Maarten mocht ons het leuke nieuws vertellen dat er in 2021 een 4e kleine wordt verwacht in huize Smit;

–> Barbera heeft na uren en uren studeren, haar opleiding afgerond en mag zich vanaf heden ‘register makelaar taxateur wonen’ noemen;

–> Hilde is begonnen met de studie ‘assistent makelaar’;

–> We hebben onze eigen gifjes!;

–> De Sint actie voor de kinderen die geen pakjesavond konden vieren liep volledig (positief) uit de hand;

–> Colinda mocht in december 21 kaarsjes uitblazen en is eindelijk, ook in leeftijd, echt volwassen.

En er is vast nog heel veel meer, maar wat ik op dit moment vergeet.

Wat 2021 ons gaat brengen is opnieuw afwachten. Maar we gaan er vol tegenaan. We zullen nog meer leren en beter worden in wat we doen. Uiteraard blijven we voor u en jou klaar staan bij de verkoop en/of aankoop van een woning of het uitvoeren van een taxatie en we gaan er hoe dan ook met elkaar voor zorgen dat we ook in begin 2022 met een voldaan gevoel terug mogen kijken op 2021.

Namens ons hele team wensen wij jullie een gezond, liefdevol en gezegend 2021 toe.