fbpx

Deelscooters actief in Barendrecht

– 9 september 2020 –

NIEUW! Vanaf vandaag zijn de deelscooters van Felyx en Go Sharing in Barendrecht actief! Geen idee wat het is? Laat ons het je uitleggen:

Het woord zegt het eigenlijk al, het gaat om het delen van een scooter. Maar hoe werkt dat dan? Vanaf vandaag, woensdag 9 september, zullen de scooters op verscheidene plekken in Barendrecht te vinden zijn. Waar ze zich exact bevinden, kom je te weten via de app van Felyx en Go Sharing: Felyx e-scooter sharing. Meld je aan, pak een scooter en rijd richting je bestemming. Bij aankomst kun de scooter volgens de bestaande wet- en regelgeving parkeren en op slot zetten door jezelf af te melden. In een overleg tussen de gemeente Barendrecht en Felyx en Go Sharing zijn er verschillende parkeerplekken afgesproken. Deze zullen regelmatig gemonitord worden en zo nodig gewijzigd. Zet je de scooter buiten het parkeergebied? Dan betaal je net zolang door tot je hem juist hebt geparkeerd.

Fijne bijkomstigheid voor alle groene denkers onder ons: de scooters rijden op groene stroom en stoten dus geen co2 uit!

Ik gok zomaar dat een aantal collega’s van mij staan te popelen om ze te gebruiken, jij ook?

Bron: Barendrechtnu.nl