fbpx

Wij zijn jouw makelaar!

Geen huis is hetzelfde. Ook de aanpak niet. Een huis goed verkopen is meer dan een bord in de tuin en een foto op internet.
Het beste resultaat is gebaseerd op de beste kennis en de meeste ervaring.
Delta Makelaars bewijst zichzelf tijdens het verkooptraject. Gedurende dat proces komt onze meerwaarde pas ècht goed tot z’n recht!
Persoonlijke samenwerking en het beste resultaat staan altijd voorop.
Wat dat voor jou kan betekenen, bepalen we samen:

– Kennis van de lokale markt is een absolute vereiste om tot een goed onderbouwde aanpak te komen. Kies daarom een lokale makelaar met kennis van de plaatselijke markt en met een regionale aanpak.
Delta Makelaars heeft kantoren in Barendrecht en Ridderkerk. In dit gebied zijn wij zelf geboren en getogen!
Wij kunnen je adviseren over de beste verkoopstrategie.

– De inzet van de juiste media is van groot belang voor het beste resultaat. Facebook, Instagram en YouTube zijn onmisbaar. Delta Makelaars is een jong en creatief team en erg actief op social media.

– Wij werken met de nieuwste marketingtools en plaatsen je huis o.a. op 8 verschillende websites waaronder funda.nl, jaap.nl en onze eigen veelbekeken website.

– In nauw overleg begeleiden wij het gehele onderhandelingsproces en adviseren je bij elke stap.

– Bij de verkoop zorgen wij voor een correcte juridische- en administratieve afwikkeling waarbij het belang van de koper altijd voorop staat.

– Bij een NVM-makelaar zijn de medewerkers gebonden aan de strengste voorwaarden. Als lid van de NVM is je huis bij Delta Makelaars dus gegarandeerd in de beste handen!

– Als makelaar moet je steeds goed bereikbaar zijn en beschikbaar als dat nodig is. Het ritme van de klant staat altijd voorop. Flexibiliteit telt. Delta Makelaars staat zes dagen per week voor je klaar. Ook ’s avonds of zaterdagen voor afspraken.