fbpx

Goedzakactie 2022 – Bedankt!

– 6 december 2022 –

Bron:  De Schakel Barendrecht

Delta Makelaars’ hulppietjes brengen presentjes in Ridderkerk en Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT – Op vrijdag 2 december reden drie auto’s door Barendrecht en Ridderkerk met Pietjes en een heleboel zakken met cadeaus. Heel bijzondere pietjes… namelijk hulppieten van Delta Makelaars. Zij gingen 2 december alvast op pad om mensen te verrassen. En niet zomaar mensen….zij gingen namelijk langs bij 70 adressen in Barendrecht, Rhoon en Ridderkerk, waar anders geen Sinterklaaszak zou worden afgeleverd. Samen maakten ze maar liefst 169 kinderen en hun ouders blij.

De hele middag waren de Delta-Pietjes in touw om de zakken met cadeautjes en een tasje met lekkers af te geven. De meeste kinderen waren thuis en blij verrast door hun komst. Als kinderen nog op school zaten, maakten ouders driftig foto’s en filmpjes om hun kinderen later de hulppieten te kunnen laten zien. Wat een gezelligheid!

De middag leverde de medewerkers van Delta Makelaars een paar zweetdruppels, maar vooral veel voldoening op. Zoals ze zelf zeiden: “Geweldig om al die blije koppies te zien en te weten dat we er met z’n allen voor hebben gezorgd dat ze nu toch ongedwongen Sinterklaas konden vieren”. En of dat gelukt is, een van de ontvangers liet weten: “Mijn kinderen stonden helemaal te springen…ze wisten niet wat ze zagen en waren helemaal verrast, ze zijn zo blij met hun cadeaus!”.

Delta Makelaars heeft voor deze actie contact gezocht met Stichting Present in Ridderkerk en Barendrecht. Samen organiseerden zij de actie. Cliënten van stichting de Overburen en vrijwilligers van Present hielpen bij het inpakken van alle cadeaus: zij leverden een topprestatie met elkaar. Ook verschillende ondernemers droegen hun steentje bij: Paardekooper B.V. doneerde inpakpapier, Bakkerij Voordijk voor ieder gezin luxe chocoladeletters, Boons Markt in Barendrecht chocolademelk en mandarijnen en de Buurtcirkel Barendrecht doneerde al het strooigoed. Natuurlijk een heel groot dankjewel aan alle mensen en ook ondernemers die cadeaus hebben ingeleverd: zonder jou/u was het niet mogelijk geweest zo rijkelijk uit te delen.