fbpx

Goedzakactie 2023 – Let’s GO!

– 9 november 2023 –

Wat was 2022 een geweldig succes! We hebben prachtige cadeaus mogen ontvangen en daardoor heel veel blije gezichtjes gezien. Daar gaan wij dit jaar weer voor! Cadeaus inzamelen voor meer dan 200 kinderen in (de buurt van) Barendrecht en Ridderkerk. Voor deze kinderen dreigt (opnieuw) een Sinterklaasfeest zónder cadeau. En dat willen wij niet laten gebeuren! Help je mee?

Wij zijn op zoek naar cadeaus voor kinderen tussen de 0 en de 12 jaar oud. Tekenspullen, rammelaars, autootjes, en nog zoveel meer. Let wel op: we vragen specifiek naar nieuwe cadeaus. Samen met Stichting Present Ridderkerk en Stichting Present Barendrecht zullen wij zorgen dat het geheel in stijl op de juiste plaats komt en ook de armste kinderen in jouw buurt een feestelijk Sinterklaas kunnen vieren.

Doe mee met de GOEDZAKACTIE en lever het speelgoed uiterlijk 24 november 2023 in op één van onze kantoren in Ridderkerk of Barendrecht. Inspiratie nodig? Bekijk de onderstaande boodschappenlijstjes. (Uit ervaring weten wij inmiddels dat de groep van 8 t/m 12 jarige altijd een beetje achterblijft. Laten wij voorop stellen dat wij blij zijn met ALLES wat we krijgen, maar misschien dat hier een klein beetje rekening mee gehouden kan worden.)

Alvast SUPER bedankt namens het hele Delta Team, Stichting Present en alle kinderen!