fbpx

In de krant!

– 17 november 2022 – 

Vandaag zijn we in De Combinatie en De Schakel te vinden met dank aan BAR uitgeverij!

Goedzakaktie 2022, óók een sintcadeau voor de armste gezinnen in Barendrecht en Ridderkerk

In 2020 organiseerde Delta NVM Makelaars voor het eerst de Goedzakactie en met groot succes. Er werden veel cadeaus verzameld voor kinderen uit de armste gezinnen in Barendrecht en Ridderkerk. En misschien is dit de nood dit jaar nog wel groter!

Er zijn steeds meer gezinnen die niet meer kunnen rondkomen en feestjes, uitjes en extraatjes moeten schrappen. In samenwerking met Stichting Present Barendrecht en Stichting Present Ridderkerk wil het team van Delta NVM Makelaars ervoor zorgen dat het Sinterklaasfeest niet hoeft worden overgeslagen.

Vorige week donderdag, 10 november, is de Goedzakactie van start gegaan. Er wordt met veel enthousiasme gereageerd en dagelijks worden er cadeaus afgegeven. Puzzels, kleurboeken, stiften, boekjes, het is fantastisch om te zien dat er vanuit alle kanten wordt meegeleefd. Het zijn veel gezinnen en dus zijn er ook veel cadeaus nodig, zodat er meer dan 200 kindjes óók een geweldig sinterklaasfeest mogen beleven.

Er worden nieuwe cadeaus  gevraagd voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar die niet ingepakt zijn. Deze worden vervolgens gesorteerd en daarna in samenwerking met Stichting de Overburen ingepakt.

Inleveren kan tot 25 november op één van de kantoren van Delta NVM makelaars (Verlengde Kerkweg 5, Ridderkerk of Achterom 60, Barendrecht). Dit kan iedere werkdag tussen 08:45 en 17:15 uur. Als je inspiratie nodig hebt voor cadeaus kijk dan op: www.deltamakelaars.nl/sintactie-2022. Natuurlijk kun je voor al jouw vragen ook terecht bij het team van Delta NVM Makelaars.

Op naar een fantastisch Sinterklaasfeest voor ieder kind in Barendrecht en Ridderkerk!