fbpx

Over ons

Delta Makelaars is een jong en actief makelaarskantoor met vestigingen in (oud)Barendrecht en Ridderkerk. Als lid van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) zijn opdrachtgevers verzekerd van kwaliteit en gedegenheid. Bovendien zijn wij NVM-nieuwbouwspecialist: een éxtra kwaliteitskeurmerk vanuit de NVM.

Op het gebied van woningmakelaardij is Delta Makelaars een belangrijke speler geworden, zeker in de regio’s Barendrecht en Ridderkerk. Voor wat betreft de verkoop van nieuwbouwwoningen zijn wij sinds 2013 één van de marktleiders.

Een greep uit recente projecten in de omgeving Barendrecht,  Ridderkerk en Rhoon:

’t Meesterwerk, Barendrecht

’t Meesterwerk (6 villa’s in Barendrecht)

Op een fantastische plek aan de ‘oude kant’ van Barendrecht, realiseert FRaa-i 6 riante villa’s vlakbij het centrum. Prettig gelegen in een heerlijke groene ‘parkachtige’ omgeving, langs een singel. Door deze idyllische ligging is er voldoende privacy en ontstaat er een waar ‘Meesterwerk’.

De plek is echt ideaal: vlakbij het centrum van Barendrecht met eigenlijk alle voorzieningen binnen handbereik én op loopafstand van het NS-treinstation! Is 5 minuten fietsen naar een supermarkt u te ver? De kwalitatieve Boon’s Markt (supermarkt) ligt op 5 minuten lopen!

En de villa’s zelf … die zijn uiteraard zeer FRaa-i! U heeft hier heel veel ruimte en de woningen worden hoogwaardig opgeleverd. Als u dat wilt kan de afwerking van de vloer, de wanden en de inrichting van uw tuin ook voor u worden geregeld. Top toch! Dat noemen wij met recht FRaa-i wonen in Barendrecht.

De villa’s van ’t Meesterwerk bieden je een zee aan ruimte en mogelijkheden.

Zuiderzicht, Barendrecht

Zuiderzicht (17 appartementen, 2 penthouses in Barendrecht)

Het luxe en duurzame woongebouw ZuiderZicht heeft een bijzonder weldadig karakter, waarbij de nieuw aangelegde groene en waterrijke omgeving een grote rol speelt. Vanaf uw royale en beschutte balkon kijkt u richting de polder, de Oude Maas of het gezellige dorp. Het woongebouw bestaat uit 6 bouwlagen. Op de begane grond bevinden zich de hoofdentree, de bergingen en parkeerboxen en twee appartementen. Op de eerste tot en met de vierde verdieping bevinden zich maximaal 5 appartementen. De bovenste woonlaag bestaat uit twee penthouses. Privacy en rust overheersen hier.

Singelstaete, Barendrecht

Singelstaete (26 appartementen in Barendrecht)

Aan de Windsingel in Barendrecht zijn 26 luxe appartementen ontwikkeld, stijlvol en duurzaam. De appartementen voldoen aan alle eisen van deze tijd. Met materialen die duurzaam zijn en weinig onderhoud vergen en met verschillende typen appartementen, die de ruimte bieden voor uw woonwensen.

Het appartementengebouw, met zijn luxe uitstraling, staat in een parkachtige omgeving met zijn voeten in het water. Vandaar dat de naam ‘Singelstaete’ voor de hand lag. Nagenoeg alle appartementen hebben een buitenruimte op het zuiden of het westen. Dat is niet alleen gunstig voor de bezonning, maar ook voor het uitzicht.

Land van Barendreght , Barendrecht

Land van Barendreght (appartementen en eengezinswoningen in Barendrecht)

Waar ooit de beschuitfabriek van Haust was gevestigd, is inmiddels een woonwijk gerealiseerd in de typische 30-er jaren stijl: het Land van Barendreght. Een uitbreidingswijk van ‘oud Barendrecht’.

Delta Makelaars is als jong makelaarskantoor in 2012 als ‘2e makelaar’ in het project gestapt op verzoek van de ontwikkelaar Gebr. Blokland BV.  De verkoop stagneerde na jaren vanwege de tegenzittende woningmarkt. Creativiteit én een ‘hands-on’ mentaliteit zijn nodig geweest om de verkoop nieuw ‘elan’ te geven. Met succes mag worden gezegd!  In de periode 2012 tot 2014 zijn wij erin geslaagd om álle grondgebonden woningen vóór oplevering te verkopen en nagenoeg alle appartementen. 

Tourmalijn, Ridderkerk

Tourmalijn (128 huur- en koopappartementen in Ridderkerk)

Op de plek waar de Noord, de Lek en de Maas elkaar ontmoeten, zijn de woontorens van project Tourmalijn verrezen. Een prachtig project op een unieke locatie. Namens Stebru Ontwikkeling hebben wij geadviseerd bij zowel de verkoop als bij de verhuur van de appartementen. Dit advies startte al bij de ontwikkeling waarbij nadrukkelijk is meegedacht in het ontwerp van de plattegronden waardoor een project is gerealiseerd wat passend was bij de markt op dat moment.

Carnisserhoeck, Barendrecht

Carnisserhoeck (6 luxe appartementen in Barendrecht)

Waar veel makelaars en ontwikkelaars geen ‘brood’ zagen in deze hoogwaardige woningontwikkeling, heeft Delta Makelaars wél de kansen gezien. Binnen 1 jaar hadden we het benodigd verkooppercentage van de woningen bereikt en inmiddels zijn alle appartementen verkocht en opgeleverd. Een unieke prestatie, want het ging om appartementen in het segment € 650.000,= en hoger alsmede 2/1 kapwoningen van circa € 650.000,=. En dat in de ‘crisistijd’ Een goede samenwerking met de opdrachtgever (AKM Projectontwikkeling) alsmede een creatieve benadering hebben geleid tot dit succes.

ROOS, Barendrecht

ROOS (97 grondgebonden woningen in Barendrecht)

Een project welke uit 2 (deel)fases heeft bestaan en wat in totaal 97 nieuwbouwwoningen omvatte. In de ‘staart’ van de crisis lukte het ons om in korte tijd een goed resultaat te behalen. Toen de markt aantrok hebben wij nadrukkelijk de optimalisatie in het resultaat gezocht door de prijzen van de woningen mee te laten bewegen met de markt en naar uitvoering van de woningen kritisch te bekijken. Een verkoopsucces wat toch wel uniek is en tot grote tevredenheid van de opdrachtgever.

Rijshorst, Rhoon

Rijshorst (10 luxe appartementen in Rhoon)

10 Luxe villa-appartementen in Rhoon in residentie Rijshorst. Een prestigieus project waar in de beginfase van de bouw nog slechts 1 woning verkocht was. Wij zijn gevraagd door de combinatie Zoeteman Bouw en DP Wonen om de verkoop op te pakken vanaf het moment dat de bouw reeds in verder gevorderd stadium was. De samenwerking met de makelaar welke in eerste instantie bij het project betrokken was werd stopgezet. De oplevering van het project heeft plaatsvinden en álle woningen waren voor oplevering verkocht.