fbpx

Is this Real?!

– 15 juli 2020 –

Weet je nog het blog over de mooiste (en duurste) woningen van Nederland? We hebben dit keer iets heeeeeeel anders, maar we kunnen wel lekker binnen kijken. En eerlijk gezegd, dat vinden wij het aller leukst!

Oké, iedereen is bekend met Funda.nl en zo niet, dan.. Nee, iedereen is bekend met Funda.nl. Maar wat je misschien nog niet wist is dat er een fundafinest pagina op Instagram bestaat. Je valt van de ene verbazing in de andere! Vuil, oud, excentriek, origineel, je ziet daadwerkelijk van alles voorbijkomen zolang het maar niet doorsnee is. Wat dacht je van een feestzolder met twee paaldans palen? Een minizwembad en een sauna in je woonkamer? Of, een klimwand in de keuken? Voordat wij je deze foto’s laten zien, eerst een appartement  wat een paar weken geleden online is gekomen en in dit blog zeker niet mag ontbreken.

Gedempte Raamgracht 12 ZW, Haarlem

Allicht dat je de woning al voorbij heb zien komen, maar hoe vaker je de foto’s bekijkt, hoe meer je ontdekt. Licht ‘shockerend’ misschien, maar we kunnen wel zeggen dat de eigenaren er veel aandacht aan hebben besteed en het is absoluut origineel. Vraagprijs: € 300.000,–

 

 

Zie jij de woning wel zitten? Klik hier voor meer informatie.

 

We gaan verder met fundafinest. Zoals hierboven al gezegd, er komen de meest gekke dingen voorbij. Wat dit ook wil zeggen is dat ook onze makelaars dit soort woningen tegen komen. Bijzondere woningen zijn altijd leuk, maar er zijn ook woningen bij die compleet vervallen zijn of zo smerig dat je niet verder durft te komen dan de drempel bij de voordeur. Lieve mensen, wees zuinig op je woning. Je woning hoeft niet het modernste van het modernste te zijn, maar houdt het in ieder geval schoon. Mocht je het ooit willen verkopen, bedenk dan wat het met de waarde van je woning doet. Goed, wij zijn hier niet om je de les te lezen. We gaan naar een aantal foto’s! Enjoy!

 

   

   

   

Meer, meer, meer op FundaFinest (instagram)