fbpx

Makelaar in Barendrecht

Iedereen die in Barendrecht een huis wil kopen of verkopen, kan terecht bij Delta Makelaars. Dit kan gaan om een persoonlijke woning of bijvoorbeeld een bedrijfspand. Met onze jarenlange ervaring staan je voor je klaar met hulp en advies. Ons hele team heeft een passie voor de vastgoedmarkt en wij willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Want een huis kopen of verkopen doe je niet zomaar. En dan wil je natuurlijk zeker zijn van je zaak. Dat is precies waar wij, als makelaar in Barendrecht voor zorgen.

Makelaar Barendrecht

Bij Delta Makelaars zijn wij goed bekend in ons werkgebied, het mooie Barendrecht. Deze stad en gemeente is strategisch gelegen in de provincie Zuid-Holland. Barendrecht is een middelgrote gemeente met alle benodigde voorzieningen. Toch voelt het nog gemoedelijk aan door het vele groen en de levendige gemeenschap. Met in de nabije omgeving plekken zoals Dordrecht en Rotterdam is hier genoeg te doen en te beleven.

Delta Makelaars is onder andere actief in de wijken Havenkwartier, Molenvliet, Ter Leede, Waterkant, Buitenoord, Oranjewijk, Vrijenburg, Meerwede Zuidoost, Paddewei en Kilweg. Maar ook in de rest van Barendrecht en omstreken is Delta Makelaars werkzaam. Wij vinden het belangrijk om ons werkgebied tot in detail te kennen. Als specialist in deze gemeente ben je bij ons dus ook verzekerd van een kundig aan of verkooptraject van jouw woning. Wij zijn de makelaar van Barendrecht!

Het oude centrum van Barendrecht - Makelaar Barendrecht

Huis te koop Barendrecht

De zoektocht naar een woning kan in de huidige huizenmarkt een uitdaging zijn. Wil jij jouw kansen optimaal benutten? Wij zijn als aankoopmakelaar Barendrecht het eerste aanspreekpunt voor iedereen die moeite heeft in deze markt een woning te bemachtigen. Gelukkig beschikken wij over gedegen kennis van de regio en kunnen we je ondersteunen in de zoektocht naar een huis! Daarnaast helpen we jou met het koopcontract, de onderhandelingen met de verkopende partij, het rondkrijgen van de financiering en met advies op het gebied van keuringen en taxaties.

Of je nu je huis te koop zet of op zoek bent naar een nieuwe woning: wij staan voor je klaar. Door een professionele aanpak en persoonlijk advies wordt jouw aan- of verkoop een zorgeloos proces. Ontzorgen doen we graag! Hierdoor houd jij tijd over voor alle andere dingen die je aandacht vragen.

Jouw aankoop- en verkoopmakelaar

Bij Delta Makelaars houden wij natuurlijk altijd de huizenmarkt in de gaten. Je kunt bij ons terecht voor aankoopbegeleiding en -advies van gecertificeerde makelaars. We zorgen voor een overzicht van het aanbod in ons netwerk zodat je op de hoogte bent van de mogelijkheden. We plannen bezichtigingen in, kijken naar de bouwkundige staat van de woning, maken taxaties op, onderhandelen, maken aktes op en begeleiden je bij de notaris overdracht.

Ook voor het verkopen van je woning of bedrijfspand zit je bij Delta Makelaars goed. We bemiddelen bij de verkoop van het pand en adviseren jou als verkoper. Hierin behartigen we jouw belangen en bepalen samen de vraagprijs. Zo heb jij geen administratieve handelingen en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Op zoek naar een makelaar in Barendrecht? Wij helpen je graag met de verkoop van jouw woning!

De beste makelaar in Barendrecht

In alles wat we bij Delta Makelaars doen, staat kwaliteit voor ons voorop. Hierin vinden wij communicatie erg belangrijk. Bij ieder aankoop- of verkoopproces communiceren wij zo helder mogelijk. We laten regelmatig van ons horen en luisteren naar jouw vragen. Natuurlijk streven we naar een optimaal eindresultaat, maar dat doen we vooral samen.

Door duidelijke afspraken weet je bij ons waar je aan toe bent. Duidelijkheid over het proces, de kosten, wat je kunt verwachten en over onze werkzaamheden. Alleen op die manier zijn wij hét makelaarskantoor van Barendrecht!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via welkom@deltamakelaars.nl of 0180-200 002. Of vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan en wij nemen contact met je op. We helpen je graag verder!

De Oude Maas bij Barendrecht - Makelaar in Barendrecht

Openingstijden kantoor Delta Makelaars Barendrecht

Maandag : 08.45 uur – 17.15 uur
Dinsdag : 08.45 uur – 17.15 uur
Woensdag : 08.45 uur – 17.15 uur
Donderdag : 08.45 uur – 17.15 uur
Vrijdag : 08.45 uur – 17.15 uur
Zaterdag : Gesloten / op afspraak
Zondag : Gesloten