fbpx

Makelaar in Ridderkerk

Delta Makelaars: dé aankoop en verkoopmakelaar Ridderkerk

Als erkende NVM makelaar Ridderkerk staan wij voor jou klaar. Of je nu een woning wilt verkopen of aankopen, een taxatie nodig hebt of vastgoed advies kunt gebruiken.

Bij Delta Makelaars zijn wij al jarenlang actief in de regio. Wij beschikken over veel kennis van de markt, hebben een groot netwerk en blijven op de hoogte van de ontwikkelingen op de woningmarkt. Wij zijn jouw makelaar in Ridderkerk!

Wil je jouw woning verkopen? Neem dan nu contact op!

Makelaar in Ridderkerk

Met een ervaren team makelaars, taxateurs en binnendienstmedewerkers beschikken we bij Delta Makelaars over een zeer compleet team. Alle vastgoed expertises zijn bij ons vertegenwoordigd waardoor we onze klanten altijd optimaal van dienst kunnen zijn.Een professionele en persoonlijke aanpak vinden wij hierin erg belangrijk: aandacht en inzet, daar staan wij voor. Bij de aankoop en verkoop van vastgoed begeleiden we onze klanten van A tot Z. Dit start met een kennismakingsgesprek en is pas afgerond bij de sleuteloverdracht. In de tussentijd zijn wij altijd bereikbaar, beantwoorden we al je vragen en staan we paraat met professioneel en kundig advies.

Ons makelaarskantoor aan de Verlengde Kerkweg 5 in Ridderkerk is sinds jaar en dag ons thuis in de regio. Vanuit onze passie staan wij graag letterlijk middenin ons werkveld. Zo blijven we als makelaar Ridderkerk betrokken en kunnen wij de beste service bieden. Wij maken met Delta Makelaars onze klanten graag blij.

Winkelcentrum Ridderkerk - Makelaar Ridderkerk

Wonen in Ridderkerk

Overweeg je om te verhuizen naar Ridderkerk? Of ben je al bekend in de gemeente of de omliggende regio en wil je naar een ander gedeelte verhuizen? Wonen in Ridderkerk is erg veelzijdig. De plek heeft voor iedereen wat te bieden en heeft een ruim aanbod aan allerlei voorzieningen.

Bekijk hier onze woningen in Ridderkerk en omgeving!

Ridderkerk heeft nooit stadsrechten gekregen waardoor het technisch gezien nog een dorp is. In de praktijk voelt Ridderkerk, met zo’n 37.000 inwoners, eerder aan als een bescheiden stad. De gelijknamige gemeente heeft veel te bieden en wordt vaak omschreven als ‘groen’. Voorzieningen vind je vrijwel altijd op loop- of fietsafstand. Op het gebied van onderwijs, sport en winkels kom je in Ridderkerk niets te kort. En wil je een bezoek brengen aan de stad, dan zijn Rotterdam en Dordrecht nooit ver weg.

Makelaarskantoor

Bij de verkoop of aankoop van een woning komt veel kijken. Daarom is het fijn je te laten adviseren en helpen door een makelaar die de regio kent en precies weet wat je te wachten staat. Delta makelaars in Ridderkerk staat graag voor je klaar!

Wij zijn bij Delta Makelaars dagelijks bezig met huizen. Huizen verkopen is wat wij dagelijks doen en waar wij dus alles vanaf weten. Vanuit liefde voor het makelaarsvak vinden wij het belangrijk dat we iedere klant zo goed mogelijk helpen. Dit doen wij door de samenwerking op te zoeken en met goede communicatie zorgen we voor duidelijkheid onderling.

Ridderkerk heeft voor ons geen geheimen meer. De verschillende wijken kennen we als onze broekzak. En deze kennis delen we graag! Wij zijn creatief en innovatief in een huizenmarkt die we gerust enerverend kunnen noemen.

Huis kopen Ridderkerk

Een huis kopen is een ontzettend leuk en spannend proces. Of het nu je eerste woning is of dat je met jouw gezin naar een volgende woning vertrekt: het blijft speciaal. Delta Makelaars helpt jou als aankoopmakelaar Ridderkerk met het vinden van jouw nieuwe woning.

Hoe doen we dat? Door onze kennis in te zetten van het begin tot het eind van het koopproces. Weet je nog niet helemaal waar je naar op zoek bent? Dan kunnen we voorzien in advies over geschikte wijken, buurten en huizen. Heb je al wel een huis op het oog? Dan gaan we met je mee om het pand te beoordelen. Waarderen, taxeren, het bepalen van de marktwaarde, omgevingsfactoren, de bouwkundige staat: alles nemen we onder de loep.

Vervolgens helpen we je onder andere in de onderhandelingen, het opstellen van de koopovereenkomst en de notariële overdracht. Zo hoef jij je alleen bezig te houden met de verhuizing zelf, wat al genoeg werk is!

Verkoop van een woning in Ridderkerk

Wil jij juist jouw woning verkopen? Dan ben je bij Delta Makelaars uiteraard ook aan het juiste adres. Ieder huis is uniek en geen verkooptraject is hetzelfde. Wat hetzelfde blijft is dat wij altijd voor het beste resultaat gaan.

Met een lokale makelaar Ridderkerk heb je altijd een streepje voor. Onze kennis van de lokale markt zorgt ervoor dat we altijd met een gedegen aanpak komen. We weten de juiste verkoopprijs te bepalen en zetten ons netwerk in om potentiële kopers aan te trekken. Het plaatsen van jouw woning op verschillende websites, begeleiding bij het onderhandelingsproces en de administratieve en juridische afhandeling hoort allemaal bij onze rol als verkoopmakelaar.

Ook in de huidige woningmarkt, waar huizen als warme broodjes over de toonbank gaan, hebben wij hiermee onze meerwaarde bewezen.
Wil je kennismaken met ons? Neem dan contact op met Delta makelaars Ridderkerk.

Taxaties en advies

Ook het taxeren van woningen behoort tot onze diensten. Onze taxateurs staan ingeschreven in het Register Makelaar Taxateur (RMT) dat is opgericht door de Vereniging van Makelaars (NVM). Zo ben je ervan verzekerd dat de taxatie wordt uitgevoerd door een vakbekwame en onafhankelijke taxateur. Een taxatie kan zowel bij een verkoop als aankoop van een woning worden uitgevoerd. Hierbij houden we natuurlijk rekening met de huidige markt en eventuele toekomstige ontwikkelingen.

En uiteraard staan we ook voor je klaar met vastgoedadvies. Onze opdrachtgevers zijn divers waardoor we als makelaarskantoor steeds weer bijleren. Bijvoorbeeld over investeringen, ontwikkelingen op de vastgoedmarkt, juridische veranderingen, fiscale mogelijkheden en beleggingen. Heb jij informatie nodig over een van deze onderwerpen? Klop dan gerust bij ons aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Het oude centrum van Ridderkerk - Makelaar Ridderkerk

Openingstijden kantoor Delta Makelaars Ridderkerk

Maandag : 08.45 uur – 17.15 uur
Dinsdag : 08.45 uur – 17.15 uur
Woensdag : 08.45 uur – 17.15 uur
Donderdag : 08.45 uur – 17.15 uur
Vrijdag : 08.45 uur – 17.15 uur
Zaterdag : Gesloten / op afspraak
Zondag : Gesloten