fbpx

De Matterport 3D-tour

– 4 november 2020 –

Hoe zet je je woning het beste op de kaart? Hoe kun je het beste de sfeer, het gevoel overdragen aan de potentiële kopers? De presentatie van een woning is belangrijk. En denk dan aan het woord ‘belangrijk’ in hoofdletters.  Zoveel mensen die alleen naar de beelden kijken en vervolgens al bellen voor een afspraak zonder de tekst te hebben gelezen.  Niet altijd even slim, maar dat in deze blog even terzijde. Want! We werken sinds kort met iets wat de woningpresentatie nog beter maakt en waarover wij heel enthousiast zijn!

De Matterport 3D-tour

Iets waar wij sinds kort mee werken is de Matterport 3D-tour. ‘Wandelen’ door de ruimtes door heerlijk op je bank te blijven zitten. Matterport 3D geeft je de keuze om op drie verschillende manieren een woning te bekijken: als virtual reality tour, 3D-plattegrond en als poppenhuis-model. Het is gebruikersvriendelijk, eenvoudig te navigeren en (ideaal) geschikt voor alle mobiele apparaten. De camera neemt haarscherpe 4k beelden op van alle ruimtes. Het wordt HDR opgenomen wat betekend dat er uitzicht is door alle ramen en ook de daadwerkelijke afmetingen worden zichtbaar. Maat nodig? Pak de digitale meetlat erbij en jij weet direct of jouw lievelingskast kan meeverhuizen.

Bekijk hier de Matterport van het Amaliaplantsoen 23 in Barendrecht.

Ga jij je woning verkopen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer via ons kantoor of vraag ernaar bij de makelaar tijdens een vrijblijvende waardebepaling.