fbpx

Mei afsluiten met een gemiddelde van een 9,3!

– 4 juni 2020 –

Wij houden van onze verkopers! Zo mogen wij de maand mei afsluiten met een gemiddelde van een 9,3 dankzij een aantal super leuke beoordelingen op funda.nl.

 

   Een 10 van de verkopers van de Dr. Ir. Lelystraat 17

“Wij werden aangenaam verrast door het positieve elan wat door het team van Delta Makelaars aan ons werd overgebracht. Barbera heeft ons deskundig voorzien van de juiste adviezen en deze ook uiteindelijk weten om te zetten in het gewenste resultaat. Noemenswaardig is ook zeker de back-office, waar Colinda een prettig aanspreekpunt is en altijd kordaat haar werk uitvoert. Kortom een zeer gemotiveerd team die elkaar naadloos weten aan te vullen”.

 

 Een 8,5 van de verkopers van de Jhr. Savornin Lohmanstraat 67  

“Goed bevallen, goede begeleiding. Alles verliep soepel. Geen ervaring met andere makelaars, maar deze was prima”.

 

  Een 8,8 van de verkopers van de Van Huessenleede 4

“Het contact met de diverse medewerkers van de makelaar is ronduit goed geweest. Bij de aankoop van het nu verkochte huis zijn we net als nu prima geholpen. We zijn telkens goed geïnformeerd, bijvoorbeeld na bezoeken van potentiële kopers van onze woning, de foto’s/ filmpjes voor ons huis waren prima en ook over de verdere afhandeling geen klachten”.

 

 Een 10 van de verkopers van de Malachiet 2  

“Het contact liep super goed. Werden goed op de hoogte gehouden. Geen blabla. Barbera is een toppertje!”

 

   Een 8,3 van de verkopers van de Oranjestraat 32

“De samenwerking werd als zeer prettig ervaren, deskundig en service gericht. Vragen werden snel opgepakt en indien niet bereikbaar werd er op een later tijdstip altijd terug gebeld. Het is altijd een spannende periode en zeker als je huis te koop staat tijdens de Corona “crisis” , het is dan heel fijn als je terug kunt vallen op je makelaar die dan het hoofd koel houdt.”

 

 Een 10 van de verkopers van de Mr. Heemskerkstraat 7  

“De verkoop van onze woning werd begeleid door een spontane en vriendelijke dame, Barbera Kleijbergen. Zij is duidelijk een kind van de regio en is zeer bekwaam in haar vak en goed op de hoogte van alle marktontwikkelingen die op dit moment spelen. Vanaf de intake tot het moment van passeren heeft zij zich vol passie ingezet om de verkoop voor ons zo prettig mogelijk te laten verlopen. Wij zijn zeer content met het resultaat en de manier van werken en kunnen deze makelaar zeer zeker aanbevelen.”

 

  Een 9,0 van de verkopers van de Van Huessenleede 6

“Maarten heeft ons goed geholpen met advies voor de aankoop van onze woning en heeft het vertrouwen ook waar gemaakt bij onze verkoop. Ook de samenwerking met Barbara en de backoffice was zeer prettig. Delta beschikt over een uitstekende kennis over de wijk wat zeker heeft bijgedragen in onze keus voor de makelaar.”