fbpx

Nieuw: Lekker & Live!

– 5 februari 2020 –

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli 2020 zal het nieuwe festival Lekker & Live voor het eerst plaatsvinden op het evenemententerrein bij De Kleine Duiker in Barendrecht. De organisatie verwacht dat 12.000 bezoekers (alleen 18+) tijdens het festival kunnen gaan genieten van de beste live-acts en lekkerste gerechten.

Bekende namen en live bands Het muzikale programma, dat compleet bestaat uit bekende namen mét uitsluitend live-bands, zal op vrijdag ingevuld worden door Tino Martin, Glennis Grace en Samantha Steenwijk. Op zaterdag zullen DI-RECT, Danny Vera, Maan, Snelle & de Lieve Jongens band en Jeroen van der Boom het podium betreden. “Door ons eerste jaar direct met zo’n line-up te beginnen, hopen we de bezoekers en de gemeente Barendrecht een spectaculaire eerste editie te geven.” aldus de organisatie.

De programmering van de dagen/avonden volgt in de loop van de week. Eten en foodtrucks Ook op culinair gebied zal het de bezoekers aan niets ontbreken. Naast een aantal foodtrucks zullen ook horecaondernemers, waaronder De Olijfboom, La Hermana, Olympiada uit Barendrecht en het Zalmhuis uit Rotterdam een paviljoen op het terrein betrekken en hun culinaire hoogstandjes aan het menu toevoegen. Mede-organisator achter Lekker & Live is Frank Roolaart van HAL4 aan de Maas. Frank is zeker geen onbekende in de Rotterdamse horeca en is al ruim 20 jaar woonachtig in Barendrecht.

Prijzen voor het evenement variëren van €28,75 voor een early bird ticket tot €64,50 voor een reguliere passe-partour.

Bron: Barendrechtnu.nl

Bron: Organisatie Lekker & Live