fbpx
Bouwjaar
2023
Kamers
4
Gelegen op
Begane grond

Omschrijving

Inschrijven is mogelijk tot 20 oktober 2021 om 12.00 uur op de projectwebsite. Hierna wordt u automatisch op de reservelijst genoteerd. Walter Het metselwerk met de prachtige donkere steen versterkt de landelijke architectuur en geeft de woning een moderne twist. De voordeur van Walter zit aan de zijkant van het huis; hierdoor kun je de […]

Inschrijven is mogelijk tot 20 oktober 2021 om 12.00 uur op de projectwebsite. Hierna wordt u automatisch op de reservelijst genoteerd.

Walter

Het metselwerk met de prachtige donkere steen versterkt de landelijke architectuur en geeft de woning een moderne twist. De voordeur van Walter zit aan de zijkant van het huis; hierdoor kun je de voortuin optimaal benutten én ontstaat er een aparte (woon)keuken en een woonkamer. Met de houten berging, een voor- en achtertuin en een
veilige omgeving is deze woning zeer geschikt voor een jong gezin

Algemeen:

Het nieuwbouwproject Ryks ligt net buiten de dorpskern op de kruising van de Rijksstraatweg en de Lagendijk. Om deze nieuwe buurt aan te laten sluiten bij de overige bebouwing langs de Rijksstraatweg, is er gekozen voor een landelijke architectuur. De vorm van de bebouwing heeft een link met het agrarische verleden van het dorp. En door het gebruik van verschillende steensoorten en het plaatsen van luiken op de tweekappers, versterken de woningen het landelijke karakter van dit gebied.

Door de kleinschaligheid van slechts 14 woningen, is dit een heerlijke plek voor starters of jonge gezinnen. Het project bestaat uit 2 tweekappers, 3 driekappers en 1 vrijstaande woning. De woningen zijn gebouwd op een perceeloppervlak die varieert van circa 119 m2 tot maar liefst 392 m2. De ruimte er omheen is ingericht met ruim voldoende parkeerplaatsen, openbaar groen, water en een speeltuintje.

* Start bouw (naar verwachting) 2e kwartaal 2022
* Oplevering woningen (naar verwachting) 2e kwartaal 2023

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 345.000,-
Datum invoer
6 oktober 2021
Status
Verkocht
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Bouw

Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
2023
Dak type
Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
96 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Buitenruimte
0 m2
Perceeloppervlakte
126 m2
Inhoud
362 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Soorten verwarming
Warmtepomp
Soorten warm water
Elektrische boiler eigendom
CV ketel combiketel
Nee

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin

Garage

Soort garage
Geen garage

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren