fbpx
Bouwjaar
2020
Gelegen op
Begane grond

Omschrijving

De villa’s van ’t Meesterwerk bieden je een zee aan ruimte en mogelijkheden. De villa’s zijn verdeeld over drie typen met op de riante begane grond veel ruimte voor uw woonkamer en -keuken. Hier kunt u qua indeling al uw creativiteit kwijt. Onze interieurstylist laat u graag de mogelijkheden zien. Op de verdieping vindt u […]

De villa’s van ’t Meesterwerk bieden je een zee aan ruimte en mogelijkheden.

De villa’s zijn verdeeld over drie typen met op de riante begane grond veel ruimte voor uw woonkamer en -keuken. Hier kunt u qua indeling al uw creativiteit kwijt. Onze interieurstylist laat u graag de mogelijkheden zien. Op de verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en een badkamer en voor de tweede verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingen. Een extra (slaap)kamer en badkamer? Geen probleem. Een aparte werkruimte? Uiteraard kan dat ook.

Helemaal mooi is dat alle villa’s hoogwaardig en duurzaam worden opgeleverd. Met een complete badkamer en toilet en een technische installatie voor een optimaal comfort. Het enige wat wij aan uw eigen keuze en stijl overlaten is het kiezen van een keuken. Hiervoor ontvangt u bij aanschaf van uw woning een cheque die naar eigen wensen kan worden ingezet. Daarnaast is het mogelijk dat uw villa al wordt voorzien van de vloer- en wandafwerking van uw keuze! Zelfs de tuin kunnen wij al voor u inrichten, waarvoor onze tuinarchitect al verschillende voorstellen ter inspiratie heeft vervaardigd. Maar de keuze is aan u! Hoe FRaa-i wilt u wonen? Wij zijn benieuwd naar uw ideeën.

Bouwnummers 2 en 5
Begane grond:
– Breedte van de villa ca. 9,5 meter;
– Woonkamer en woonkeuken met een zee aan ruimte van in totaal 67 m2.

Eerste verdieping
– 3 Ruime slaapkamers;
– Complete badkamer;

Tweede verdieping
– Verdieping met verschillende indelingsvarianten. Aan jou de keuze!

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 539.000,-
Datum invoer
18 november 2019
Status
Verkocht
Aanvaarding
IN_OVERLEG

Bouw

Soort
Villa
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
157 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Buitenruimte
0 m2
Inhoud
592 m3

Energie

CV ketel combiketel
Nee

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soort garage
Geen garage