fbpx
Aantal Huizen
8
Wonen
54 m2
-
78 m2
Perceel
0 m2 - 0 m2

Omschrijving

Barendrecht | De levendigheid van een stad met de charme van een dorp Wonen in Barendrecht betekent wonen in een bloeiende gemeente met een gemoedelijke dorpse sfeer. In de loop van de jaren is Barendrecht veranderd in een dynamische werk- en leefomgeving met een veelzijdig winkelaanbod en een levendig centrum. Ondanks de enorme groei van […]

Barendrecht | De levendigheid van een stad met de charme van een dorp

Wonen in Barendrecht betekent wonen in een bloeiende gemeente met een gemoedelijke dorpse sfeer. In de loop van de jaren is Barendrecht veranderd in een dynamische werk- en leefomgeving met een veelzijdig winkelaanbod en een levendig centrum. Ondanks de enorme groei van het aantal inwoners heeft Barendrecht zijn dorpse charme altijd weten te behouden.

Door de ligging tussen Rotterdam en de Drechtsteden is Barendrecht een uitstekende thuisbasis. Binnen een kwartiertje bent u in hartje Rotterdam voor een middagje winkelen. Met de auto zit u zo op de A15, A16 en A29 en de trein, bus en TramPlus brengen u verder de Randstad in. Mede vanwege het hoge niveau aan voorzieningen op het gebied van scholen, sportverenigingen, winkels, horeca en zorg willen mensen graag in Barendrecht wonen.

En als u lekker de natuur in wilt, dan heeft Barendrecht aan groen ook geen gebrek. In het centrum ligt het oudste park van Barendrecht: park Buitenoord. Dit park, gebouwd in Engelse landschapsstijl, vormt het groene hart van het centrum. Aan de zuidkant van Barendrecht liggen de natuurgebieden de Zuidpolder én de Oude Maas. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen door de groene polders met zijn prachtige bloemrijke graslanden.

Wonen in het centrum | Winkels, horeca en openbaar vervoer op loopafstand

In het centrum van Barendrecht midden in het sfeervolle winkelgebied van de Middenbaan komen acht stijlvolle appartementen voor wie houdt van luxe en levendigheid. Het voordeel van wonen in het winkelhart is dat echt alles dichtbij is. U loopt zo naar beneden om verse broodjes te halen voor het ontbijt. En tussen de middag eet u bij één van de lunchtentjes om de hoek. Ook voor een avondje uit hoeft u niet ver weg. Theater Het Kruispunt is op een paar minuten lopen. En wilt u naar Rotterdam of Dordrecht? De bushaltes zijn om de hoek en het NS treinstation is op loop-/fietsafstand.

8 luxe appartementen | Duurzaam en comfortabel wonen

De centrumappartementen komen op een bestaande locatie waar op de begane grond de Kruidvat is gevestigd. Op de eerste verdieping van het gebouw is ruimte voor vier appartementen en er wordt een nieuwe tweede verdieping gebouwd met nog eens vier appartementen. De schuine kap van deze verdieping accentueert het dorpse karakter van het gebouw. Ieder appartement heeft een berging in het souterrain dat bereikbaar is vanaf het Onderlangs. De appartementen op de tweede verdieping hebben een inpandige loggia. U kunt daardoor als het aangenaam weer is comfortabel buiten zitten en deze ruimte ook gebruiken als verlenging van uw woonkamer. Alle woningen worden opgeleverd inclusief een compleet afgewerkte keuken. In de omgeving zijn voldoende openbare parkeerplaatsen om uw auto te parkeren. 

Alle woningen zijn bereikbaar via het trappenhuis vanaf de Middenbaan. De voordeuren van alle woningen grenzen aan een patio. De tweede verdieping is bereikbaar via een trap en galerij in deze patio op de eerste verdieping. Er is een bestaande platformlift in het gebouw aanwezig waarmee vanuit de bergingen de begane grond en de eerste verdieping bereikbaar zijn. Vanuit de liftopstapplaats op de eerste verdieping bereikt u via enkele treden de patio op deze verdieping. 

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij de herontwikkeling van het gebouw. Alle woningen worden aardgasvrij en een warmtepompinstallatie met vloerverwarming zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. Zo draagt u niet alleen bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot, maar scheelt het u ook in energiekosten. 

Uw inschrijfformulier (verkrijgbaar via Delta Makelaars) mét bijlagen kan tot 7 december 2020 om 12.00 uur ingediend worden. Wij willen u vragen die zo compleet mogelijk te doen. De volgorde van inlevering van het inschrijfformulier is niet van invloed op de toewijzingsprocedure. Indien u geïnteresseerd bent in meer informatie kunt u een papieren informatieset ophalen op ons kantoor in Barendrecht, Achterom 60. Bezichtiging van deze appartementen is niet mogelijk, gezien het feit dat deze nog in ontwikkeling zijn.

Voor vragen is het kantoor van Delta NVM Makelaars telefonisch bereikbaar via 0180 – 200 000 of per e-mail: welkom@deltamakelaars.nl.

Interesse?

Laat via onderstaande knop jouw gegevens achter.

Stuur een bericht

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 0 beschikbaar

Type D2

Prijsinformatie? Neem contact op!

65 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status
Bouwnummer #1 65 m2 3 Kamers € 965,- Verhuurd

Type C2

Prijsinformatie? Neem contact op!

57 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status
Bouwnummer #1 57 m2 2 Kamers € 895,- Verhuurd

Type B2

Prijsinformatie? Neem contact op!

68 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status
Bouwnummer #1 68 m2 2 Kamers € 985,- Verhuurd

Type A2

Prijsinformatie? Neem contact op!

78 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status
Bouwnummer #1 78 m2 3 Kamers € 995,- Verhuurd

Type D1

Prijsinformatie? Neem contact op!

54 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status
Bouwnummer #1 54 m2 2 Kamers € 895,- Verhuurd

Type C1

Prijsinformatie? Neem contact op!

57 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status
Bouwnummer #1 57 m2 2 Kamers € 895,- Verhuurd

Type B1

Prijsinformatie? Neem contact op!

67 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status
Bouwnummer #1 67 m2 2 Kamers € 985,- Verhuurd

Type A1

Prijsinformatie? Neem contact op!

77 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status
Bouwnummer #1 77 m2 3 Kamers € 995,- Verhuurd