fbpx
Aantal Huizen
3
Wonen
117 m2
-
187 m2
Perceel
0 m2 - 0 m2

Omschrijving

Deelnemer Open Huizen Dag 2023 – Voor meer informatie over dit nieuwbouwproject bent u van harte welkom op ons kantoor in Barendrecht (Achterom 60) op zaterdag 1 april tussen 11.00 en 15.00 uur! Luxe wonen in dit luxueuze en bovendien duurzame (gasloze) gebouw aan de Gouwe in Barendrecht. Nog 3 bouwnummers beschikbaar! Complex Het stijlvolle […]

Deelnemer Open Huizen Dag 2023 – Voor meer informatie over dit nieuwbouwproject bent u van harte welkom op ons kantoor in Barendrecht (Achterom 60) op zaterdag 1 april tussen 11.00 en 15.00 uur!

Luxe wonen in dit luxueuze en bovendien duurzame (gasloze) gebouw aan de Gouwe in Barendrecht. Nog 3 bouwnummers beschikbaar!

Complex
Het stijlvolle en luxe appartementengebouw De Gouwe Hoeck omvat totaal 4 starterswoningen, 6 royale appartementen en 2 luxe penthouses. In de ondergrondse parkeerkelder (met autolift) wordt parkeergelegenheid gefaciliteerd. Er is veel aandacht besteed aan de uitstraling van het gebouw, wat enerzijds tot uiting komt in de keuze voor duurzame materialen en anderzijds de zorgvuldige detaillering. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel: het project is gasloos en er worden zonnepanelen geïnstalleerd. Een buitengewoon, fraai gebouw in Barendrecht.

Omgeving
Op korte afstand van het (winkel)centrum van Barendrecht wordt dit luxueuze complex gebouwd. Met de buurtwinkels aan de Gouwe om de hoek en een groter winkelaanbod op korte afstand aan de Middenbaan woont u hier erg prettig. Diverse voorzieningen, waaronder verenigingen, sportaccommodaties en overige (dagelijkse) voorzieningen liggen in de buurt van het complex. Genieten in de natuur is dichtbij mogelijk: natuur- en recreatiegebied Zuidpolder bevindt zich in de nabije omgeving, alsmede park Buitenoord. Via de omliggende uitvalswegen (A15/A16/A29) zijn de omliggende steden en dorpen gemakkelijk bereikbaar. En natuurlijk ideaal: het NS-treinstation ligt op loopafstand.

Appartementen (bouwnummers 6 en 7)
De appartementen zijn royaal van opzet en laten u stijlvol wonen ieder dag opnieuw beleven. De appartementen zijn ingedeeld met een ruime woonkamer met keuken, drie (slaap)kamers, badkamer, technische ruimte, toiletruimte en terras. Daarnaast beschikken de appartementen over een parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder én berging op de begane grond. U hebt de beschikking over een energiezuinig gebalanceerd ventilatiesysteem en een lucht-/waterwarmtepomp waarmee het appartement gekoeld en verwarmd wordt én warm tapwater wordt afgegeven. De ventilatie-unit zorgt voor lucht toe- en afvoer.

Penthouse (bouwnummer 11)
Wat een prachtig penthouse! Hier woont u werkelijk fantastisch. U hebt de ruimte, fraai uitzicht én een woning uit duizenden. Dit penthouse – met een woonoppervlakte van ca. 187 m2 – staat garant voor veel comfort en woonplezier. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, drie (slaap)kamers, twee badkamers, technische ruimte, toiletruimte en maar liefst twee terrassen (één aan de keukenzijde en één aan de woonkamerzijde). Daarnaast behoort het penthouse twee parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeerkelder én berging op de begane grond toe. Het appartement beschikt over een energiezuinig gebalanceerd ventilatiesysteem en een lucht-/waterwarmtepomp waarmee het appartement gekoeld en verwarmd wordt en warm tapwater wordt afgegeven. De ventilatie-unit zorgt voor lucht toe- en afvoer.

Bent u benieuwd naar extra informatie of hebt u interesse in een gesprek met onze makelaar? Neemt u dan contact met ons op via nummer 0180 – 200 000. Let op: i.v.m. de realisatiefase kan de woning niet bezichtigd worden.

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Woningtypen

Van de 3 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Penthouse

€ 870.000,-

187 m2

Huis Wonen Kamer Prijs
Bouwnummer #11 187 m2 4 Kamers € 870.000,-

Appartement

€ 508.000,- tot € 525.000,-

117 m2 tot 119 m2

Huis Wonen Kamer Prijs
Bouwnummer #7 117 m2 4 Kamers € 508.000,-
Bouwnummer #6 119 m2 4 Kamers € 525.000,-