fbpx
Aantal Huizen
7
Wonen
58 m2
-
63 m2
Perceel
0 m2 - 0 m2

Omschrijving

LET OP: DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN Nú in verhuur: 7 hoogwaardige appartementen in project De Nieuwe Botter in Barendrecht! Let op: bij het in aanmerking komen voor een huurappartement in de ‘middeldure categorie’ krijgen de volgende huishoudens voorrang bij de toewijzing: – Huishoudens die op het moment van in de verhuur brengen al een sociale […]

LET OP: DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Nú in verhuur: 7 hoogwaardige appartementen in project De Nieuwe Botter in Barendrecht!

Let op: bij het in aanmerking komen voor een huurappartement in de ‘middeldure categorie’ krijgen de volgende huishoudens voorrang bij de toewijzing:
– Huishoudens die op het moment van in de verhuur brengen al een sociale huurwoning in Barendrecht huren en bewonen;
– Huishoudens met een jaarinkomen van maximaal 1,5 keer de DAEB-norm (te weten € 60.036,- per jaar).

Projectinformatie
Wonen aan de rand van Park Buitenoord is echt een buitenkans in Barendrecht. De groene setting van Park Buitenoord is doorgezet in het landschap waarin de appartementen staan. Het lommerrijke groen zorgt voor schaduw en beschutting, nodigt uit voor een praatje of waarborgt juist uw privacy.

Bestaande bomen en bosplantsoenen blijven zoveel mogelijk behouden en zo is het gebied vanaf dag één lekker groen. Hier geniet u van de wisseling van de seizoenen. Kunt u vanuit uw appartement zo het park inlopen of kijkt u uit op de boomtoppen waar vogels van tak tot tak springen.

In deze natuurlijke omgeving met gevarieerd groen, geurende bloemen en bloeiende struiken voelen ook dieren zich thuis. Vogels, egels, bijen en insecten die belangrijk zijn voor de biodiversiteit. Om die reden hangen er straks nestkasten aan de gevels en staan er bijenhotels.

Inschrijven
Uw inschrijfformulier (verkrijgbaar via Delta Makelaars) mét bijlagen kan bij het kantoor ingediend worden. Wij willen u vragen dit zo compleet mogelijk te doen. Indien u geïnteresseerd bent in meer informatie kunt u een papieren informatieset ophalen op ons kantoor in Barendrecht, Achterom 60. Bezichtiging van deze appartementen is niet mogelijk, gezien het feit dat deze nog in realisatie zijn.

Voor vragen is het kantoor van Delta NVM Makelaars telefonisch bereikbaar via 0180 – 200 000 of per e-mail: welkom@deltamakelaars.nl.

Interesse?

Laat via onderstaande knop jouw gegevens achter.

Stuur een bericht

Woningtypen

Van de 7 huizen in dit project zijn er nog 0 beschikbaar

Type Hsp

Prijsinformatie? Neem contact op!

63 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status
Bouwnummer #26 63 m2 3 Kamers € 879,- Verhuurd
Bouwnummer #22 63 m2 3 Kamers € 879,- Verhuurd

Type K

Prijsinformatie? Neem contact op!

58 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status
Bouwnummer #35 58 m2 3 Kamers € 879,- Verhuurd
Bouwnummer #28 58 m2 3 Kamers € 879,- Verhuurd

Type H

Prijsinformatie? Neem contact op!

63 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status
Bouwnummer #30 63 m2 3 Kamers € 879,- Verhuurd
Bouwnummer #23 63 m2 3 Kamers € 879,- Verhuurd
Bouwnummer #19 63 m2 3 Kamers € 879,- Verhuurd