fbpx
Aantal Huizen
24
Wonen
128 m2
-
187 m2
Perceel
151 m2 - 384 m2
Start Verkoop
27 mei 2015

Omschrijving

Grenenveld; 24 woonkansen in Carnisselande Barendrecht VERKOOP GESTART! Er is geen inschrijfperiode; het is dus direct mogelijk om een beschikbare woning te reserveren. Wonen in een rustige, fijne wijk, met de dynamiek van de stad dichtbij. Dat kan in Grenenveld! In navolging van het gerealiseerde project Hoogenboom, aan de overzijde van Avenue Carré, wordt het […]

Grenenveld; 24 woonkansen in Carnisselande Barendrecht

VERKOOP GESTART!
Er is geen inschrijfperiode; het is dus direct mogelijk om een beschikbare woning te reserveren.

Wonen in een rustige, fijne wijk, met de dynamiek van de stad dichtbij. Dat kan in Grenenveld! In navolging van het gerealiseerde project Hoogenboom, aan de overzijde van Avenue Carré, wordt het project Grenenveld gerealiseerd. 24 zeer royale woningen in een mooie eigentijdse stijl. Er komen vier blokken met elk vier vierkappers en acht tweekappers. Er is veel variatie in woningen onderling, waardoor er een speels gevelbeeld ontstaat. Bij de realisatie van deze woningen wordt veel aandacht besteed aan energiezuinige bouw en duurzame toepassingen van materialen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor een lage energierekening! Kortom: fraaie architectuur met alle voordelen en gemak van nieuwbouw.

LIGGING
Binnen 20 minuten met de auto óf 30 minuten met de tram zit u zo in hartje Rotterdam. De tramhalte ligt op twee minuten lopen. Thuis pakt u net zo lekker de fiets naar het voetbalveld, de tennisbaan, de supermarkt, diverse scholen, het zwembad, de kinderboerderij of de kinderopvang. Het is bovendien heerlijk fietsen, wandelen of hardlopen langs de Oude Maas.

DE WONINGEN
De woningen worden gebouwd in de stijl van het onlangs gerealiseerde project Hoogenboom, dat ertegenover ligt. Traditionele bouw, mooi metselwerk, openslaande deuren naar de tuin en prachtige raampartijen. De woningen worden standaard voorzien van zonnepanelen aan de achterzijde. Binnen de woningtypen zelf is er veel verschil, hierdoor ontstaat een gevarieerd en speels straatbeeld. Van zowel de vierkappers als de tweekappers zijn er drie typen: met een langskap, een puntkap en een halve puntkap. Er is veel keuzevrijheid: de woningen kunnen naar wens worden uitgebreid of anders ingedeeld. Zo bepaalt u grotendeels zelf hoe uw nieuwe huis eruit komt te zien.

De Puntkapwoningen onderscheiden zich door de hoge doorgetrokken gevel. De voorgevel staat bij deze woningen naar voren waardoor er ca. 17 m² woonoppervlakte extra dan de langskapwoningen ontstaat.

Begane grond
Op de begane grond bevindt zich een opvallend ruime keuken door de extra oppervlakte. De luxe keuken is voorzien van een kookeiland en er is tevens voldoende ruimte voor een grote eetkamertafel. Ook hier is het mogelijk om de keuken in de zijaanbouw te plaatsen, waardoor de voorzijde van de woning bij het woongedeelte betrokken wordt.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zorgen de extra vierkante meters voor een royalere badkamer en hoofdslaapkamer. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Door te spelen met wanden en de aanwezigheid van de uitbouw bestaat de mogelijkheid om deze verdieping geheel naar eigen wens in te delen.

Tweede verdieping
De tweede verdieping heeft door de puntkap een extra raam en extra veel stahoogte. Hierdoor ontstaan er heel veel mogelijkheden om deze ruimte compleet naar uw wens in te richten.

Interesse?

Laat via onderstaande knop jouw gegevens achter.

Stuur een bericht

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er nog 0 beschikbaar

Tweekapper - Langskap - Eengezinswoning

€ 445.000,- tot € 469.500,-

170 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status

Vierkapper - Langskap - Eengezinswoning

€ 269.500,- tot € 305.000,-

128 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status

Vierkapper - Puntkap - Eengezinswoning

€ 299.000,-

144 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status

Vierkapper - Halve puntkap - Eengezinswoning

€ 295.000,-

144 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status

Tweekapper - Puntkap - Eengezinswoning

€ 453.000,- tot € 486.000,-

187 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status

Tweekapper - Halve puntkap - Eengezinswoning

€ 451.000,- tot € 473.000,-

187 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status