fbpx
Aantal Huizen
65
Wonen
50 m2
-
126 m2
Start Verkoop
31 maart 2024

Omschrijving

Er bloeit iets moois op in Barendrecht: ROSA. Dat is roosachtig mooi wonen in een ruim opgezette, nieuwe wijk met veel groen en woningen in alle soorten en maten. Of u nu een rustige plek zoekt om de kinderen op te laten groeien, of gewoon een mooi, groot huis vlakbij Rotterdam wenst. Of misschien heeft […]

Er bloeit iets moois op in Barendrecht: ROSA. Dat is roosachtig mooi wonen in een ruim opgezette, nieuwe wijk met veel groen en woningen in alle soorten en maten. Of u nu een rustige plek zoekt om de kinderen op te laten groeien, of gewoon een mooi, groot huis vlakbij Rotterdam wenst. Of misschien heeft u behoefte aan minder ruimte en meer rust. ROSA heeft het allemaal. ROSA wordt een veilige, harmonieuze wijk waar u nooit meer weg wil én hoeft. Alle woningen zijn natuurlijk energiezuinig en ademen de sfeer van de jaren ’30. U woont in een groen en ruim opgezet tuindorp, met op steenworp afstand natuurgebied de Zuidpolder. Heerlijk om na een drukke dag te wandelen of te fietsen. Scholen, winkels en sportvoorzieningen zijn dichtbij. ROSA voelt als thuiskomen. Dorps in een stedelijke omgeving.

De 65 te bouwen appartementen, bestaande uit tweekamerappartementen, driekamerappartementen en prachtige penthouses, betreffen de derde fase van project ROSA en zijn op dit moment nog ‘in ontwikkeling’. Via de projectwebsite bestaat de mogelijkheid om jezelf aan te melden als geïnteresseerde waarna je automatisch op de hoogte zal worden gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Kijk voor meer informatie ook op: rosabarendrecht.nl

Interesse?

Laat via onderstaande knop jouw gegevens achter.

Stuur een bericht

Woningtypen

Van de 65 huizen in dit project zijn er nog 0 beschikbaar

ROSA Lucia

€ 497.500,- tot € 680.000,-

96 m2 tot 126 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status

ROSA Nadia

€ 260.000,- tot € 270.000,-

50 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status

ROSA Santana

€ 355.000,- tot € 457.500,-

69 m2 tot 84 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status