fbpx
Aantal Huizen
66
Wonen
71 m2
-
263 m2
Start Verkoop
21 juni 2017

Omschrijving

LET OP! INFORMATIE EN INSCHRIJFFORMULIER VERKRIJGBAAR VANAF 21 JUNI 2017 BIJ DELTA MAKELAARS KANTOOR RIDDERKERK. Voor vragen omtrent de huur zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.30 uur en 12.30 uur. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@deltamakelaars.nl. Op de plek waar de Noord, de Lek en de Maas elkaar ontmoeten, verrijst […]

LET OP! INFORMATIE EN INSCHRIJFFORMULIER VERKRIJGBAAR VANAF 21 JUNI 2017 BIJ DELTA MAKELAARS KANTOOR RIDDERKERK.

Voor vragen omtrent de huur zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.30 uur en 12.30 uur. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@deltamakelaars.nl.

Op de plek waar de Noord, de Lek en de Maas elkaar ontmoeten, verrijst Tourmalijn: een prachtig project op een unieke locatie. Onderdeel van het project is een appartementengebouw met 66 huurappartementen. Door het uitgekiend ontwerp bieden alle 66 hoekappartementen van de Tourmalijn een fantastisch uitzicht op de Lek, Maas of Noord. De woonkamers van de appartementen zijn allemaal op een hoek van het gebouw gesitueerd om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht op het oer-Hollandse Rivierenlandschap. Geen dag zal dit uitzicht hetzelfde zijn.

De woningen zijn bijzonder luxe met standaard vloerverwarming, luxe tegelwerk en sanitair en een complete keuken. Ieder appartement beschikt bovendien over een eigen balkon, parkeerplaats en aparte berging in de onderbouw.

Het centrum van Ridderkerk met alle voorzieningen ligt op een steenworp afstand. Per auto is de locatie via de snelwegen A15 en A16 uitstekend te bereiken. Mocht u liever voor het openbaar vervoer kiezen, dan kunt u voor de deur op de Fast Ferry stappen en wandelt u binnen 15 minuten naar de binnenstad van Rotterdam of in het historische centrum van Dordrecht. Op het gebied van ontspanning ligt het Donckse bos binnen handbereik. Een veelzijdige plek om te wonen.

Met Tourmalijn verrijst een nieuw juweel aan het drierivierenpunt in Ridderkerk-Slikkerveer.

Algemeen:
De bouw is reeds gestart;
Verwachte oplevering begin 2018 (onder voorbehoud);
18 verdiepingen met in totaal 66 luxe hoekappartementen;
Eigen parkeerplaats en losse berging;
Centrale afgesloten fietsenstalling;
Weids uitzicht over het water;
Hoogwaardige afwerking;
Mooi balkon grenzend aan de woonkamer.

Interesse?

Laat via onderstaande knop jouw gegevens achter.

Stuur een bericht

Woningtypen

Van de 66 huizen in dit project zijn er nog 0 beschikbaar

Type D

Prijsinformatie? Neem contact op!

162 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status

Type B

Prijsinformatie? Neem contact op!

82 m2 tot 92 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status

Type C

Prijsinformatie? Neem contact op!

71 m2 tot 92 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status

Type A

Prijsinformatie? Neem contact op!

263 m2

Huis Wonen Kamer Prijs Status