fbpx

Online verkoopstart De Nieuwe Botter

– 9 april 2020 –

START VERKOOP!

Vandaag, 9 april 2020, is het zover. De online verkoop van het project “De Nieuwe Botter” gaat van start. In verband met het Covid-19-virus zal er helaas geen fysieke bijeenkomst plaatsvinden, maar graag geven wij u alle informatie via de website van het project, www.denieuwebotter.nl, de website van Delta NVM Makelaars en Funda.nl.

Vanaf 12.00 uur zal de informatie te zien zijn en kunt u zich op uw gemak gaan verdiepen in de aangeboden appartementen. Er is ook een prachtige brochure gedrukt, welke zeer de moeite waard is om door te nemen. U kunt deze brochure opvragen bij Delta NVM Makelaars. Hiervoor kunt u bellen op 0180 – 200 000 of een e-mail sturen naar welkom@deltamakelaars.nl. Wij maken graag met u een afspraak voor het ophalen van de brochure of sturen de brochure des gewenst naar u op.

Ook bij de verkoop van dit fantastische project nemen wij de Covid-19 regels graag in acht. Door middel van het inplannen van de afspraken voor het ophalen van brochures willen we voorkomen dat er te veel mensen aanwezig zullen zijn op ons kantoor. Houd ook tijdens het afhalen van de brochure rekening met de 1,5 meter afstand en kom alleen wanneer u zich fit voelt. Bent u niet in de gelegenheid een brochure op te halen? Deze sturen wij graag naar u op. Houd u rekening met iets meer tijd door postbezorging.

HOE WERKT DE VERKOOPPROCEDURE?
De verkoopinformatie is, zoals hierboven vermeld, vanaf 9 april om 12.00 uur beschikbaar. Deze informatie bestaat uit de brochure, prijslijst en een inschrijfformulier. Daarnaast kunt u de informatie ook vinden op de drie bovengenoemde websites.

Op het inschrijfformulier kunt u aangeven naar welk(e) bouwnummer(s) uw voorkeur uitgaat. U kunt het formulier vervolgens persoonlijk afgeven op het kantoor van Delta NVM Makelaars, maar dit kan ook per post of e-mail naar welkom@deltamakelaars.nl. Uiterlijk tot en met 20 april is er de gelegenheid om uw ingevulde inschrijfformulier in te leveren.

De toewijzing van de woningen zal op 21 april bekend worden gemaakt.

Vanaf 24 april is er een ‘kopersmap’ beschikbaar voor alle mensen aan wie een woning is toegewezen. Met deze mensen zal op dat moment contact worden gezocht.