fbpx

Stijging van 12,9% – Ik wil een woning!

– 30 juni 2021 –

Een prijsstijging van 12,9% in mei ten opzichte van een jaar eerder. Om even een klein voorbeeld te geven: een woning van 300.000,– in 2020, was in mei 2021 ineens 338.700,– waard. De hoogste stijging in deze eeuw tot nu toe. Hoewel de prijzen blijven stijgen naar ongekende hoogtes, blijft er zodanig veel vraag dat het moeilijk is om er tussen te komen als woningzoekende. De moed is bij jou misschien al gezakt tot ongeveer kniehoogte, maar wacht nog even met het laten zakken tot in je schoenen!

Wij proberen jullie een klein beetje op weg te helpen door onze zoekopdracht aan te bieden. Alarmbellen! Mogelijk dat je nu denkt: “ik ga geen gegevens achterlaten. Ik wil geen reclame ontvangen. Ik wil nergens aan vast zitten.” Geen zorgen! Wij gebruiken jouw gegevens niet voor reclame, we spelen ze niet door aan derden en wanneer jij geen mail met woningen meer wil ontvangen hoef je alleen maar een belletje te plegen met ons kantoor of een mailtje toe te sturen.

Wat is het voordeel aan een zoekopdracht?

Simpel: eerder woningen ontvangen. Een dag voordat de woning wordt aangemeld op Funda.nl wordt deze (in 99% van de gevallen) al doorgezet naar het zoekersbestand. Je ontvangt van ons een mail en kunt direct contact opnemen! We kunnen je ook dan nog altijd niet verzekeren dat je er als eerste bij bent, want er zijn meerdere woningzoekenden die zich inschrijven. Toch geeft het jou net iets meer kans om een plekje te bemachtigen. Bijkomend voordeel: je ontvangt niet alleen ons aanbod, maar ook dat van collega makelaars die dit toelaten.

Hoe kan ik me inschrijven?

Via deze link kom je op onze pagina terecht waar jij je gegevens kunt achterlaten + de wensen die jij hebt voor je toekomstige woning. Wij krijgen een melding en starten jouw zoekopdracht. Vanaf dat moment hopen wij jouw kans op een woning net iets te vergroten. Kans nog meer vergroten? Wanneer de woning niet bij ons te koop staat, maar bij één van onze collega makelaars is het mogelijk ons mee te vragen als aankoopmakelaar. Kijk voor meer informatie daarover op deze pagina.

Succes!