fbpx

Succes moet je delen

– 13 april 2021 –

Succes moet je delen.

Misschien niet te vaak. Je kunt het natuurlijk ook overdrijven. En van overdrijven houden wij niet! Oké, oké, een beetje dan. Maar we hebben nu toch wel een leuk statistiek (al zeg ik het zelf), die wij niet voor onszelf gaan houden. 

Uiteraard wordt er iedere maand bijgehouden hoeveel woningen er nieuw zijn gekomen, maar ook hoeveel er weer zijn verkocht. Dat het druk is op de huizenmarkt weten wij al even, maar het blijkt ook uit de cijfers dat mensen (letterlijk en figuurlijk) staan te springen om een woning

Februari en maart. Wat mij betreft niet de leukste maanden van het jaar, maar voor heel veel mensen is één van deze twee perfect geweest. Eindelijk hebben zij hun droomwoning kunnen kopen of huren! Met 50 verkopen/verhuren hebben wij een gemiddelde verkoop/verhuur gehaald van 1,2 woning per werkdag! Whoop! Nou? Is best een leuk statistiek toch?!

Nu is het natuurlijk super tof dat het zo goed loopt, echter: wanneer je zo snel verkoopt, moet er ook worden aangevuld. Geen zorgen, er komen nog altijd nieuwe woningen binnen. Maar ook deze woningen gaan zo snel! Ben jij van plan je woning te gaan verkopen? Laat het ons weten en wij gaan direct voor jou aan de slag. Wist je dat een waardebepaling vrijblijvend is? Nee?! Bij deze dan: een waardebepaling is geheel vrijblijvend! Daarbij zijn onze makelaars echt heel gezellig en weten zij jou precies te vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen. Tijd voor een gesprek, zou ik zeggen.

Het kan natuurlijk ook anders, want ben jij opzoek naar een woning en heb jij tot nu toe geen geluk? Laat ons je dan helpen. Wij vergroten jouw kansen op de woningmarkt en wie weet is april of mei jouw lucky month! Het moet tenslotte toch een keer lukken?! Wij werken op basis van no cure, no pay. Kijk, dat is weer mooi meegenomen.

See you soooooooooon!