fbpx

TIP – Wij zijn te koop!

– 16 juli 2020 –

Zoveel woningen dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Hierbij zetten wij graag een aantal woningen in het zonnetje. Voor jou makkelijk zoeken, voor de woning wat extra aandacht. Heb je interesse in één (of meerdere) van de onderstaande woningen? Neem contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging. Onze makelaars staan graag voor je klaar. 

NIEUWER DAN NIEUW — Lohmanpark 42, Ridderkerk

Zomers genieten op je balkon met een wijntje in de hand. Wie wil dat nu niet? Met een vrij uitzicht, niet te hoog, zodat je ook nog een klein beetje contact heb met de levende buitenwereld en 14 m2 buitenruimte om je heen. Dit kan volgende zomer voor jou werkelijkheid zijn. Dit 3-kamer appartement aan het Lohmanpark geeft je die mogelijkheid. Een hoekappartement met een woonoppervlakte van maar liefst 107 m2 en o.a. dus dat grote balkon. En dat is niet het enige balkon, want aan de achterzijde treffen we een tweede!

Meer informatie over de woning vind je hier

 

NIEUW — Noordersingel 74, Barendrecht

Noordersingel 74 in Barendrecht: een hoogwaardig afgewerkt hoekappartement van ca. 180 m2 met onder andere 3 slaapkamers, 3 badkamers, 2 balkons en een ondergelegen parkeergarage.  Residentie CarnisserHoeck is in 2016 opgeleverd en met een fantastisch resultaat: er is gekozen voor een bijzondere architectuur en het complex is op een prachtige locatie gelegen. Omringd door een groene tuin en prachtige woningen.

Meer informatie over de woning vind je hier

 

TIP — Ouvertureweg 2, Barendrecht

Wat staat er hoog op je prioriteitenlijst bij de zoektocht naar een nieuwe woning? Een groot huis met veel privacy? Een fijne tuin met voldoende zonuren? Minimaal 4 slaapkamers en dat allemaal ook nog eens op een goede locatie? Wij hebben de woning voor jou! De geschakelde 2-onder-1-kapwoning aan de Ouvertureweg 2 heeft alles onder zijn dak waar jij naar op zoek bent.

Meer informatie over de woning vind je hier

 

PENTHOUSE ALARM! — Lindehoevelaan 20, Barendrecht

Daar waar de Lindehoevelaan en de Buitenlandse Baan elkaar kruisen is dit prachtige penthouse gelegen. Een appartement op de bovenste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex “De Lindehof” met een riant terras en weids uitzicht. Weids uitzicht richting park Buitenoord, maar ook een prachtig uitzicht op de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Dat is toch heerlijk vrij wonen?

Meer informatie over de woning vind je hier

 

TIP — Piet Heinstraat 33, Barendrecht

Piet Hein, Piet Hein zijn naam is klein. Dat is dan wel zo, maar deze woning in de Piet Heinstraat is dat absoluut niet. Waar vind je een woning met de mogelijkheid tot het creëren van 5 slaapkamers, RUIME slaapkamers wel gezegd. De woning is gebouwd op het voormalig betonnen waterbassin van de watertoren. Een gedeelte van de woning is opgetrokken uit houtskeletbouw. Zomaar twee kenmerken van deze fijne drive-in woning in Barendrecht.

Meer informatie over de woning vind je hier

 

INSTAPKLAAR  — De Donken 19, Alblasserdam

Dit heerlijke tussenhuis aan De Donken 19 in Alblasserdam is net die woning die jij zoekt. Voldoende slaapkamers, een moderne keuken, heerlijke tuin met een zonnige ligging en een dakterras op de tweede verdieping. Wellicht stond dat dakterras niet op jouw checklist, maar is zeker een groot pluspunt. En dat snappen wij heel goed! Even bijkomen aan het einde van de dag, met uitzicht op het speelveldje voor de deur.

Meer informatie over de woning vind je hier

 

IN PRIJS VERLAAGD — Oostzeedijk 50a, Rotterdam

Hoge witte plafonds met sierlijsten en ornamenten, statige, karakteristieke schuifdeuren, een aparte eetkamer met een kroonluchter boven de eettafel. Het klinkt een beetje als een woning van een minister of iemand met een bepaalde hoge status. Hoe gaaf, als jij je eigen woning zo zou kunnen beschrijven?

Meer informatie over de woning vind je hier

 

EEN PLAATJE — Noordendijk 825, Dordrecht

Deze vrijstaande villa, gelegen op een perceel van 1179 m2, is prachtig! Niet alleen om de unieke en vrije locatie, maar ook zeker door alle pluspunten die de woning aan de binnenzijde te bieden heeft. Een kleine tip van de sluier: er zijn 6 kamers – waarvan 4 slaapkamers – 2 badkamers en een heerlijke living met openslaande deuren naar de tuin en een open keuken. En dan hebben wij nog niets gezegd over de prachtig aangelegde tuin met onder andere een jacuzzi en veranda.

Meer informatie over de woning vind je hier