fbpx

Friday Stylingday – Up-coming trends;

 

– 24 juli 2020 –

 

Zoals misschien ook jouw huis hedendaags gekleurd is in aardetinten of misschien wel helemaal strak wit, gaat het qua trend gebied een hele andere wending krijgen. De kille grijze tinten, de aarde kleuren en het strakke wit hebben we wel gezien. We willen kleur, warmte en een hotel chique uitstraling. Denk aan warme kleuren op de muur zoals de populaire kleuren terra, mauve wat het nieuwe dusty pink is of toch de ouderwetse kleur botergeel. Toch meer een blauw/groen/rood/paars type?

Go a Head alles mag (weer)!

 

 

 

 

 

Abstracte vormen;

Het behang is ook weer terug van weg geweest! We zijn er dol op. Vooral behang met abstracte vormen trekken onze voorkeur.

De prints zijn fantastisch en geven je woonkamer net een andere sfeer, het hotel chique waar we zo naar verlangen.

 

 

 

 

 

Dierenprint lover?

Er bestaan ook waanzinnige snake-print, pony hair, flamingo prints of de leopard zoals hieronder “we lof it!”

Warme kleuren;

We willen kleur, kleur en nog meer kleur, maar liever geen regenboog woonkamer. Ton Corton dus! Kies voor een oranje velvet bank tegen je Terra wand. Een goud kleurig kleed op je warm bruine vloer in combinatie met dat mooie abstract gouden behang van Arte op de muur. Zie je het ook al voor je? Wauw!

Style af met een prachtige  vaas met bloemen en kleurrijke kussens op de bank. Steek de kaarsjes aan, zet een heerlijk bakje koffie voor jezelf en geniet van het resultaat! Want die mag er zeker zijn.

 

 

 

 

Tip: Maak een mood board met verschillende stoffen, kleuren en foto’s hoe je het graag zou willen. Zo heb je direct een overzicht van hoe het als geheel eruit komt te zien.