fbpx

Voorstelronde – Makelaar Barbera Kleijbergen

– 3 juni 2020 –

We gaan ons voorstellen. Misschien dat je ons al een tijdje kent bij naam, maar welk gezicht moet je erbij denken en met wie heb je nou eigenlijk te maken? Of misschien ken je ons helemaal nog niet en ben je voor het eerst op deze website te vinden. Mag ik (Kim) je er dan van overtuigen dat je bij ons aan het goede adres bent voor het verkopen van je woning? Dat wij de leukste mensen zijn om je te helpen bij een aankoop van een woning? Kortom: dat wij de beste keuze zijn voor jou? Leer ons een klein beetje kennen aan de hand van deze voorstelronde(s) en zorg dat je daarna snel die waardebepaling inplant of contact met ons opneemt om samen die ene mooie woning te gaan bekijken. We zijn niet voor niets de best verkopende makelaar van de regio met een beoordeling van een 9,3 op Funda.nl.

Barbera Kleijbergen 

“Die lange meid met die mooie, donkere haren”. Een omschrijving die ik toch al vaker dan één keer heb gekregen van kijkers en/of verkopers wanneer ze geen naam weten. En om eerlijk te zijn, met deze beschrijving kan het er ook maar één zijn hier op kantoor. Onze Barbera. Iemand die recht op haar doel afgaat en zegt waar het op staat. Je weet precies wat je aan haar hebt. En om eerlijk te zijn: dat is best handig! Een rots in de branding, althans voor mij persoonlijk is ze dat al sinds ik hier werk en ik weet zeker dat ik voor meerdere collega’s mag spreken wanneer ik dit zeg. Gestart als secretaresse, maar inmiddels een ervaren kandidaat makelaar en bezig met de afronding van haar opleiding tot register makelaar en taxateur. Als Barbera het niet weet, weet niemand het (Alhoewel: we hebben ook Maarten nog uiteraard).

Naast het werk is Barbera nog zo veel meer. Trotse tante, een echt gezelligheidsmens en binnenkort ook groot grondbezitter! Want ja, Barbera gaat verhuizen en start in de mooiste en leukste wijk die er is. Waar dat is? Voor jullie een vraag, voor mij een weet. Vanaf de zomer zou je haar in ieder geval regelmatig op haar balkon met een wijntje kunnen spotten. En groot gelijk heeft ze, want na een hele week in de auto, op kantoor, in de auto, een woning bezichtigen, in de auto…. verdient zij absoluut een zen momentje voor haarzelf.