fbpx

Voorstelronde – Makelaar en taxateur Maarten Smit

– 7 mei 2020 –

We gaan ons voorstellen. Misschien dat je ons al een tijdje kent bij naam, maar welk gezicht moet je erbij denken en met wie heb je nou eigenlijk te maken? Of misschien ken je ons helemaal nog niet en ben je voor het eerst op deze website te vinden. Mag ik (Kim) je er dan van overtuigen dat je bij ons aan het goede adres bent voor het verkopen van je woning? Dat wij de leukste mensen zijn om je te helpen bij een aankoop van een woning? Kortom: dat wij de beste keuze zijn voor jou? Leer ons een klein beetje kennen aan de hand van deze voorstelronde(s) en zorg dat je daarna snel die waardebepaling inplant of contact met ons opneemt om samen die ene mooie woning te gaan bekijken. We zijn niet voor niets de best verkopende makelaar van de regio met een beoordeling van een 9,3 op Funda.nl.

Maarten Smit

Hoewel Maarten, uit beleefdheid, altijd een ander eerst zou laten gaan is hij nu toch echt de eerste. DE man, al is dat niet heel moeilijk als je ook de enige man bent. Echter moet je jezelf maar eens staande houden tussen alle vrouwen. Voor Maarten geen probleem. Iemand die voor iedereen klaar staat, het liefst iedereen tegelijk wil helpen en hart heeft voor zijn vak, medewerkers en zijn mooie gezin. Papa van drie jonge kids, regelmatig in de sportschool te vinden, maar slaat een wijntje niet snel af.

Maarten is in 2008 afgestudeerd en werkt inmiddels dus al heel wat jaren als Register Makelaar en Taxateur wonen. Wist je dat hij daarnaast ook Register Makelaar en Taxateur Bedrijfsonroerend goed is? Dus ook voor je bedrijfspand/ winkelruimte kan je bij ons terecht! Als kers op de taart mag hij zich een be√ędigd NVM Makelaar noemen. Ja, hard werken loont. We mogen Maarten daar best het levende bewijs van noemen.