fbpx

Voorstelronde – Makelaar en Taxateur Nikita De Wit

– 1 juli 2020 –

We gaan ons voorstellen. Misschien dat je ons al een tijdje kent bij naam, maar welk gezicht moet je erbij denken en met wie heb je nou eigenlijk te maken? Of misschien ken je ons helemaal nog niet en ben je voor het eerst op deze website te vinden. Mag ik (Kim) je er dan van overtuigen dat je bij ons aan het goede adres bent voor het verkopen van je woning? Dat wij de leukste mensen zijn om je te helpen bij een aankoop van een woning? Kortom: dat wij de beste keuze zijn voor jou? Leer ons een klein beetje kennen aan de hand van deze voorstelronde(s) en zorg dat je daarna snel die waardebepaling inplant of contact met ons opneemt om samen die ene mooie woning te gaan bekijken. We zijn niet voor niets de best verkopende makelaar van de regio met een beoordeling van een 9,3 op Funda.nl.

Nikita De Wit

Jaaaa, laten we juli eens beginnen met één van onze nieuwste aanwinsten: Nikita. Beëdigd NVM Makelaar en Register Makelaar Taxateur wonen. Sinds begin dit jaar in dienst bij Delta Makelaars, dus eens kijken wat we al van haar weten.

Misschien is het je opgevallen dat in de andere voorstelrondes ‘een wijntje’ regelmatig voorbij komt. Dit keer mogen we die overslaan, geen drankjes voor Nikita. Maar het blijkt dat ze die ook absoluut niet nodig heeft om gezellig te zijn! Een pittige dame, ze staat haar mannetje. Verkopers en aankoopklanten weten wat ze aan haar hebben en kunnen er vanuit gaan dat Nikita maar wat goed weet wat ze doet.  Hetzelfde geldt voor ons als collega’s. Wat mij betreft een goede aanwinst.

Naast die pittige dame is er natuurlijk ook de lieve en zachtaardige Nikita (Tante Tieta, volgens haar kleine nichtje). Dat ze niet alleen fanatiek is tijdens haar werk, maar ook in haar privéleven kunnen we zien aan het feit dat ze ieder jaar mee doet aan de Roparun. Uiteraard was het dan ook even balen dat het dit jaar niet door kon gaan. Maar Nikta gaat gewoon door met trainen: ’s avonds eerst afgebeuld worden tijdens het sporten om vervolgens heerlijk op de bank te duiken met de kat op schoot. Pittig, lief, gezellig, ideale BOB voor alle vrouwen hier die gek zijn op wijntjes (grapje uiteraard, of niet..) en een mooie aanwinst voor Delta Makelaars. Nikita, wij zijn ontzettend blij met jou!