fbpx

Voorstelronde – Secretaresse Colinda Koert

– 27 mei 2020 –

We gaan ons voorstellen. Misschien dat je ons al een tijdje kent bij naam, maar welk gezicht moet je erbij denken en met wie heb je nou eigenlijk te maken? Of misschien ken je ons helemaal nog niet en ben je voor het eerst op deze website te vinden. Mag ik (Kim) je er dan van overtuigen dat je bij ons aan het goede adres bent voor het verkopen van je woning? Dat wij de leukste mensen zijn om je te helpen bij een aankoop van een woning? Kortom: dat wij de beste keuze zijn voor jou? Leer ons een klein beetje kennen aan de hand van deze voorstelronde(s) en zorg dat je daarna snel die waardebepaling inplant of contact met ons opneemt om samen die ene mooie woning te gaan bekijken. We zijn niet voor niets de best verkopende makelaar van de regio met een beoordeling van een 9,3 op Funda.nl.

Colinda Koert a.k.a Coco Chanel

Met 20 jaar de jongste van het stel. 20?! Ja, echt waar. En dan te bedenken dat ze nog maar 19 was toen ze bij ons aan de slag ging. Vijf keer in de week staat Colinda om 06:00 uur op om op tijd in de bus te zitten richting het kantoor in Ridderkerk. Je zal begrijpen dat ze hierdoor druk bezig is met haar rijbewijs om zo snel mogelijk zelf met de auto op en neer te kunnen. Bij Colinda is er zelden sprake van stress. Typisch Colinda of geldt dat voor alle mensen die onder de rivieren wonen? Geen idee, maar het brengt ons kantoor mooi in evenwicht.

Pieter is sinds 2 jaar de grote liefde van Colinda. Al net zo nuchter als haar zelf. Nuchter zou je misschien de indruk kunnen geven dat ze ook een beetje saai is. Geloof mij, dat is dan weer absoluut niet het geval. Colinda houdt van een geintje, gezelligheid en lacht heel wat af. In het weekend zal ze een cocktail (of 6) niet afslaan en maakt ze graag de perfecte foto voor haar Instagram account. Uitslapen is er helaas ook dan niet bij, want op zaterdag zit ze gewoon om half 8 in de lesauto. Nog een reden om maar snel dat rijbewijs binnen te halen!

Colinda: een harde, nuchtere werker met een een hartje van goud, mag ik je zo omschrijven?