fbpx

Voorstelronde – Secretaresse Elise Andeweg

– 20 juni 2020 –

We gaan ons voorstellen. Misschien dat je ons al een tijdje kent bij naam, maar welk gezicht moet je erbij denken en met wie heb je nou eigenlijk te maken? Of misschien ken je ons helemaal nog niet en ben je voor het eerst op deze website te vinden. Mag ik (Kim) je er dan van overtuigen dat je bij ons aan het goede adres bent voor het verkopen van je woning? Dat wij de leukste mensen zijn om je te helpen bij een aankoop van een woning? Kortom: dat wij de beste keuze zijn voor jou? Leer ons een klein beetje kennen aan de hand van deze voorstelronde(s) en zorg dat je daarna snel die waardebepaling inplant of contact met ons opneemt om samen die ene mooie woning te gaan bekijken. We zijn niet voor niets de best verkopende makelaar van de regio met een beoordeling van een 9,3 op Funda.nl.

Elise Andeweg – Van Dam

Hoe ga ik Elise omschrijven? Elise heeft namelijk ontzettend veel kanten. Let wel: ze zijn allemaal leuk. Op kantoor is het een harde werker en stort ze zich compleet op alle taxaties. Wat een behoorlijk werk is, maar ze slaat zich er toch iedere week weer kei goed doorheen. Het is de gene die het hardst roept om een vrijdagmiddagborrel, want ze is gek op meidenpraat met haar collega’s en een wijntje mag daarbij niet ontbreken. Echter moeten we haar toch regelmatig teleurstellen, want ook op de vrijdag wordt er flink doorgewerkt.

Drie dagen in de week werkt ze op ons kantoor in Ridderkerk en de rest van de week is ze trotse mama van ukkie Saar en de liefdevolle vrouw van Bas. Sinds kort is ze daarnaast weer flink aan het sporten en is ze zelfs gestart als heuse fit coach. Op Instagram is ze niet te missen. Dochtertje Saar heeft zich inmiddels al ontwikkelt als fotomodel en is regelmatig met haar knappe koppie online te vinden.

Gezellig, een tikkeltje impulsief, lief, een harde werker en een trotse mama. Elise is het simpelweg allemaal.