fbpx

Voorstelronde – Secretaresse en woningstyliste Hilde van der El

– 8 juli 2020 –

We gaan ons voorstellen. Misschien dat je ons al een tijdje kent bij naam, maar welk gezicht moet je erbij denken en met wie heb je nou eigenlijk te maken? Of misschien ken je ons helemaal nog niet en ben je voor het eerst op deze website te vinden. Mag ik (Kim) je er dan van overtuigen dat je bij ons aan het goede adres bent voor het verkopen van je woning? Dat wij de leukste mensen zijn om je te helpen bij een aankoop van een woning? Kortom: dat wij de beste keuze zijn voor jou? Leer ons een klein beetje kennen aan de hand van deze voorstelronde(s) en zorg dat je daarna snel die waardebepaling inplant of contact met ons opneemt om samen die ene mooie woning te gaan bekijken. We zijn niet voor niets de best verkopende makelaar van de regio met een beoordeling van een 9,3 op Funda.nl.

Hilde van der El – Muilwijk

Hilde, onze ‘spring in het veld’, control freak, perfectionist en lieve collega. Ik zou wel 6 kantjes kunnen schrijven over Hilde, maar dat zou misschien een beetje te veel van het goede worden.

Je hoeft Hilde niet te zien om te weten dat ze er is. De heerlijke parfumgeur verraadt al snel haar aanwezigheid en als dat het niet is dan hoor je haar wel. Van haar vriendelijke ontvangst tot haar grootste ergernissen, ze is simpelweg niet te missen. Waar je haar niet WIL missen, is bij de verkoop van je woning. Want niet alleen is ze een topper in de binnendienst, ze is sinds een aantal maanden ook onze woningstyliste. Een rol die haar perfect past. Misschien dat je even aan het werk wordt gezet, maar het levert wel de mooiste foto’s op.

‘Het wijntje’, wat we bij Nikita konden weglaten, is hier weer helemaal terug! Koffie en wijn. Ik vraag me oprecht af of ik Hilde weleens met iets anders heb gezien, maar dat terzijde. Hilde is een echt familiemens en staat graag voor iedereen klaar. Daarnaast is ze simpelweg het liefst bezig met kleding, woonaccessoires en nog meer kleding. We geloven dat haar man, Herman, zich er inmiddels bij heeft neergelegd.

Hilde, een ambitieuze, lieve en modebewuste collega. Jep, opnieuw een topper op ons kantoor!