fbpx

Voorstelronde – Secretaresse Kim Bons

– 11 augustus 2020 –

Het is zover! Ik (Kim) ben aan de beurt in de voorstelronde. Een beetje vreemd om een verhaal over jezelf te maken, dus dit heb ik aan de anderen overgelaten. Ineens snap ik wel waarom zij toch wat gespannen waren wanneer ik hun stukje online ging zetten! Maar goed, wie ben ik? Ja, die op de foto inderdaad. Inmiddels wel met wat korter en (bewust) grijzer haar en weer 2 jaartjes ouder, maar Hilde vertelt je nog wat meer.

Secretaresse Kim Bons – Goedhart

Kim: dé collega die al die lieve en enthousiaste stukjes over haar collega’s schrijft. Maar wie is Kim zelf eigenlijk? Het is vandaag tijd om haar te beschrijven, zodat jullie achter de schermen een beetje mee kunnen genieten.

Creatief, sportief en een hart van goud. Wellicht dé drie woorden die haar het beste kunnen samenvatten. Laat ik (Hilde) deze drie woorden stap voor stap toelichten.

Creatief: onze Kim die draait haar hand er niet voor om een enthousiaste verkooptekst, social media post of blog te schrijven. Iedere keer opnieuw verbaast ze haar collega’s met alle creativiteit die zij te bieden heeft. Maar, als je denkt dat dat het enige is waarmee zij ons verbaast heb je het mis. Zij verbaast ons nog iedere dag over haar onbegrensde sportiviteit. Of het nu 07.00 uur in de ochtend is of 30 graden ’s middags: op Kim haar aanwezigheid kun je rekenen. Een fleurige sportoutfit, kniebandage om – want ja, een fanatiek voetbalverleden is daar niet al te best voor geweest – en haar blonde haar op een paardenstaart. Ze is er klaar voor: een sportief uurtje knallen om zich vervolgens weer fit te voelen. De zolderverdieping bij Kim thuis heeft er ook aan moeten geloven en is uitgerust met diverse sportapparatuur.

Tenslotte is Kim een collega met een hart van goud. Niet alleen richting ons, maar ook zeker richting haar familie en vrienden. Babysitten, taarten bakken voor iedereen en vriendinnen verassen met leuke cadeautjes: ze is er een ster in. Haar man en zoontje Noud mogen dan ook echt niet klagen met zo’n warme zonnestraal om hen heen.

Onze Kim die geeft geen krimp en dát is waarom we jou zo waarderen. Of het nu gaat om het inboeken van alle facturen, het opmaken van contracten of het schieten van de leukste plaatjes achter de schermen tijdens een opname: je bent er altijd en op jou kunnen we rekenen.