fbpx

Voorstelronde – Secretaresse Vera de Blaaij

– 22 juli 2020 –

We gaan ons voorstellen. Misschien dat je ons al een tijdje kent bij naam, maar welk gezicht moet je erbij denken en met wie heb je nou eigenlijk te maken? Of misschien ken je ons helemaal nog niet en ben je voor het eerst op deze website te vinden. Mag ik (Kim) je er dan van overtuigen dat je bij ons aan het goede adres bent voor het verkopen van je woning? Dat wij de leukste mensen zijn om je te helpen bij een aankoop van een woning? Kortom: dat wij de beste keuze zijn voor jou? Leer ons een klein beetje kennen aan de hand van deze voorstelronde(s) en zorg dat je daarna snel die waardebepaling inplant of contact met ons opneemt om samen die ene mooie woning te gaan bekijken. We zijn niet voor niets de best verkopende makelaar van de regio met een beoordeling van een 9,3 op Funda.nl

Vera de Blaaij

Nog op de valreep, want helaas gaat ze ons verlaten. Maar natuurlijk slaan we haar niet over met onze voorstelrondes!

Vera, onze hulp in nood. Ja, zo mogen we het best wel noemen. Hoe hard wij ook werken, het is en het blijft druk. Dat is uiteraard een heel goed teken en we zijn er dan ook blij mee, maar wat extra hulp kan dan geen kwaad. En daar was Vera. Volgens mij vragen sommige klanten zich af hoe iemand de telefoon op kan nemen terwijl hij nog geen eens is overgegaan, want Vera is snel! Je zal haar dus allicht al een keer hebben gesproken. Ze schiet ons op de maandag en woensdag te hulp met de telefoon, de mail, de agenda en allerlei andere bezigheden. Ideaal!

Vera is een lieve meid, iemand die staat voor haar mening en die ook absoluut durft te geven. Iemand die altijd met een oplossing komt en hele positieve kijk heeft op alles en iedereen. Daar zouden sommige mensen best een voorbeeld aan kunnen nemen. Vera heeft tijdens het vele reizen flink wat kennis opgedaan en ook de Engelse taal goed onder de knie gekregen. Daar kunnen wij dan weer wat van leren! Wat ze tijdens het reizen nog meer heeft opgedaan? Haar vriend, Wietze! Kijk, om deze redenen zou toch eigenlijk iedereen een keer op wereldreis moeten?

Vera, we like you!