fbpx

Update!

– 1 september 2021 –

Een nieuwe maand. Alweer. Wat gaat het snel! Fijne zomervakantie gehad? Nog weg geweest? Het is op ons blog even stil geweest, maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat we niks te melden hebben. Het tegenovergestelde is waar: nieuwe woningen, nieuwbouwprojecten, nieuwtjes binnen het kantoor, nieuwe kantoorruimte en een heuse mee-loop-dag! Het was druk, is druk en het lijkt voorlopig ook wel zo te blijven. Helaas blijkt dan wel dat het blog als een van de eerste dingen wordt uitgesteld. MAAR, we zijn er weer!

Woningzoekende

Nog altijd op zoek naar jouw droomwoning? Hopelijk ben je dan weer een beetje opgeladen en durf je er weer met goede moed tegenaan te gaan. De huizenmarkt is namelijk nog steeds zwaar oververhit en je zal nog altijd net zo hard moeten ‘strijden’ voor een woning als voor de zomervakantie. Besloten dat je hulp nodig heb? Neem dan contact op met ons kantoor en wij zullen je verder informeren over hoe wij jou kunnen helpen. Meer informatie hierover kun je eventueel ook al vinden op deze pagina.

Nieuw kantoor!

Ook een makelaar verhuist weleens! Begin augustus zijn wij verhuisd naar het gebouw Ridderhoek! Om precies te zijn 50 meter bij ons oude kantoor vandaan, maar wat een verschil. Het compleet gerenoveerde gebouw levert ons o.a. meer spreekkamers, meer ruimte en een betere ontvangstruimte op. Hier en daar wordt er nog geklust, maar wij voelen ons al helemaal thuis. Ben jij ondernemer? Er zijn boven ons nog enkele kantoorruimtes beschikbaar. Kijk voor meer informatie over deze kantoorruimtes hier.

Mee-loop-dag

Een aantal weken geleden hebben wij een oproep geplaatst met de vraag of iemand een keer met ons wil meelopen. ‘Makelaar voor één dag’. Edwin was 1 van de vele die dit graag wilde en is op 26 augustus een dag op stap geweest met onze makelaar, Barbera! Een volle dag met in totaal 14 bezichtigingen, een rondleiding en uitleg op kantoor Ridderkerk, uiteraard een lekkere lunch en een taxatie. We hebben vervolgens een ontzettend leuke reactie ontvangen. – Het was gezellig Edwin! – Ga jij de volgende keer mee?

Nieuwtjes

Een jong team brengt soms ook hele andere leuke dingen met zich mee! Hilde heeft ons een aantal weken geleden verteld dat zij in verwachting loopt van haar eerste kindje! Niet heel veel later kwam ook Elise om de hoek. Bij haar wordt Saar grote zus! Voorlopig zijn ze allebei nog aan het werk, maar in het nieuwe jaar moeten wij ze een tijdje gaan missen. Oplossing: nieuwe collega’s. Vandaag is Pauline gestart en volgende maand zal ook de tweede collega bij het team worden gevoegd. De voorstelronde gaat natuurlijk nog komen.

Was dat het? Voor nu even wel, denk ik zo.  Jullie zijn weer up-to-date. Alhoewel, hoe zit het met de nieuwbouwprojecten? Binnenkort verwachten wij in de verkoop te gaan met de projecten Ryks en de Landerij van Rijsoord. Kijk voor meer informatie o.a. op de website van het project zelf, onze website of op onze social media kanalen en schrijf je in als geïnteresseerde!