fbpx

Woning in beeld

– 11 juni 2020 –

Een goede woningpresentatie is cruciaal voor de verkoop. Als verkoper wil je uiteraard dat de eerste indruk van je woning positief is en voor woningzoekenden is de eerste foto vaak de reden om wel of niet door te klikken. Weet je dat de grote meerderheid van de woningzoekenden eerste de foto’s bekijkt voordat zij de tekst lezen? Oftewel, je foto’s zijn belangrijk! Dat is dan ook de reden waarom wij standaard werken met professionele foto’s. Daarnaast wordt er voor iedere woning een overzichtelijke plattegrond opgemaakt om de beelden om te zetten in maten en de geïnteresseerde de kans te geven om te kijken of de woning ook groot genoeg is. Om het plaatje compleet te maken wordt er een woningvideo aangeboden.

Wat is een woningvideo?

Een woningvideo biedt de geïnteresseerden de kans om heerlijk languit op de bank door de woning te worden geleid. De woningvideo toont hoe de ruimtes met elkaar verbonden zijn waardoor zij een goede indruk krijgen van de indeling. Het is daarnaast niet alleen ontzettend leuk en interessant, het geeft de woning ook nog eens een hogere ranking in de zoekresultaten op Funda.nl. Pluspunt!

De ligging van een woning kan bepalend zijn voor een geïnteresseerde om uiteindelijk de bezichtiging bij ons in te plannen. Een dronebeeld kan ervoor zorgen dat, naast de woning, ook de locatie geweldig in beeld wordt gebracht. De woning, de tuin en de omgeving worden op deze manier op een unieke wijze gepresenteerd.

Interessant, is het niet? Mocht je er vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op of vraag er naar bij onze makelaars wanneer één van hen bij je langskomt. Zij kunnen je er het fijne van vertellen en kunnen je adviseren of het ook voor jouw woning interessant is.

Een van de woningen waar een geweldige video is opgenomen, is de villa aan de Kraagweg 7, Zuid-Beijerland. Dit is toch waanzinnig!