fbpx
Bouwjaar
Wonen
Kamers
Perceel
Onbekend

Omschrijving

Deze garagebox, Jhr. De Savornin Lohmanstraat 115, ligt op korte afstand van het (winkel)centrum van Ridderkerk. Onderin het appartementencomplex zijn diverse garageboxen gelegen, waaronder nummer 115. Het betreft een box van ca. 17 m2. De box is afgesloten met een handbedienbare overheaddeur en is aan de binnenzijde voorzien van een betonnen vloer en stenen wanden. […]

Deze garagebox, Jhr. De Savornin Lohmanstraat 115, ligt op korte afstand van het (winkel)centrum van Ridderkerk. Onderin het appartementencomplex zijn diverse garageboxen gelegen, waaronder nummer 115. Het betreft een box van ca. 17 m2. De box is afgesloten met een handbedienbare overheaddeur en is aan de binnenzijde voorzien van een betonnen vloer en stenen wanden. Als je het ons vraagt een ideale box om een voertuig/meerdere voertuigen te stallen.

Aan de voorzijde van de box is voldoende parkeergelegenheid. Ook grenst de Jhr. De Savornin Lohmanstraat aan het Lohmanpark.

Bijzonderheden:
Handbedienbare overheaddeur;
Elektriciteit mogelijk;
Geen water of verwarming;
Bijdrage VvE € 8,75 per maand;
Actieve Vereniging van Eigenaren;
Oplevering in overleg, kan snel.

Afmetingen:
Breed: 2,83 meter
Diep: 6,10 meter
Hoog: 2,33 meter (laagste punt garagedeur 2,04 meter)

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Koopprijs
€ 28.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
0 m3

Energie

CV ketel combiketel
Nee

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soort garage
Geen garage
Oppervlakte
0 m2

Content info hier...