fbpx
Bouwjaar
Wonen
Kamers
Perceel
17 m2

Omschrijving

Nú te koop: deze garagebox aan het Kloosplantsoen 158 in Ridderkerk! Op korte afstand van het (winkel)centrum van Ridderkerk is dit appartementencomplex gelegen, waarin de box zich op de begane grond bevindt. De box is ca. 17 m2 groot en afgesloten met een handbedienbare overheaddeur. Een handige plek om één of meerdere voertuig(en) te stallen. […]

Nú te koop: deze garagebox aan het Kloosplantsoen 158 in Ridderkerk! Op korte afstand van het (winkel)centrum van Ridderkerk is dit appartementencomplex gelegen, waarin de box zich op de begane grond bevindt. De box is ca. 17 m2 groot en afgesloten met een handbedienbare overheaddeur. Een handige plek om één of meerdere voertuig(en) te stallen. Ook natuurlijk een fijne ruimte om te hobbyen of om te gebruiken als werkplaats!

Bijzonderheden:
Hand bedienbare overheaddeur;
Elektriciteit en wateraansluiting aanwezig;
Werkbank en elektra ter overname voor € 1000,-
Zonnepanelen 6.8 kWh accu ter overname voor € 10.000,-
Oplevering in overleg, kan snel.

Afmetingen:
Breed: 2,85 meter
Diep: 6,00 meter
Hoogte: 2,23 meter

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Koopprijs
€ 35.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
17 m2
Inhoud
0 m3

Energie

CV ketel combiketel
Nee

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soort garage
Geen garage
Oppervlakte
0 m2

Content info hier...