fbpx
Bouwjaar
Wonen
Kamers
Perceel
Onbekend

Omschrijving

Deze garagebox aan de Godijn van Dormaalstraat 10 in Rotterdam is gelegen in de wijk Lage Land, op korte afstand van de winkelstraat aan het Jacob van Campenplein en winkelcentrum Lage Land. Onder de appartementen van dit complex bevinden zich diverse garageboxen, waaronder deze box. De box is afgesloten met een hand bedienbare overheaddeur en is […]

Deze garagebox aan de Godijn van Dormaalstraat 10 in Rotterdam is gelegen in de wijk Lage Land, op korte afstand van de winkelstraat aan het Jacob van Campenplein en winkelcentrum Lage Land. Onder de appartementen van dit complex bevinden zich diverse garageboxen, waaronder deze box. De box is afgesloten met een hand bedienbare overheaddeur en is de ideale ruimte om je auto, scooter of spullen te stallen!

Bijzonderheden:
Hand bedienbare overheaddeur;
Geen electriciteit, water of verwarming aanwezig;
VvE-bijdrage: € 17,52 per maand.

Afmetingen:
Breedte: 4.32 meter
Diepte: 6.31 meter
Hoogte: 2.43 meter
Doorrijhoogte deur: 2.05 meter

Beschikbaarheid:
Per direct.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De informatieverstrekking mag niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Het dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Interesse?

Bel ons op 0180-200 000 voor een afspraak.

Maak een afspraak

Kenmerken

Koopprijs
€ 40.000,- k.k.
Status
Onder optie
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwvorm
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Inhoud
0 m3

Energie

CV ketel combiketel
Nee

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin

Garage

Soort garage
Geen garage
Oppervlakte
0 m2

Content info hier...